διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/05/2015

Τι λέει ρε αυτή;;;H Άνγκελα ζητάει τώρα στρατιωτική επέμβαση στη Συρία!


H Άνγκελα ζητάει τώρα στρατιωτική επέμβαση στη Συρία!
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ζητάει την άμεση στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ακόμα κι αν η επέμβαση δεν βοηθήσει θα τελειώσει οπόλεμος στη Συρία. Αυτό δήλωσε η Ανγκελα σε ράδιοσυνέντευξη με το Deutschlandfunk, σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου αργά το απόγευμα.
«Χρειαζόμαστε μια στρατιωτική επέμβαση αν και η
στρατιωτική επέμβαση δεν θα φέρει την λύση του προβλήματος. Χρειαζόμαστε μια πολιτική διαδικασία, που προς το παρών δεν έχει αποδώσει αυτό που θ έπρεπε «δήλωσε η Μέρκελ.
Η πολύ καλή Άνγκελα δήλωσε επίσης οτι για τις διαπραγματεύσεις είναι απαραίτητη η συμμετοχή του Προέδρου Μπασάρ Αλ-Ασάντ!
«Για την επίτευξη μια πολιτικής λύσης, χρειάζομαι τόσο τους εκπρόσωπους της συριακής αντιπολίτευσης αλλά και την πολιτική ηγεσία της Δαμασκού, και πάνω από όλα τους σύμμαχους των διαφόρων ομάδων.»
Οι Ρωσία, Ηνωμένες Πολιτείες, Σαουδική Αραβία και Ιράν σύμφωνα με την καγκελάριο μπορούν να παίξουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην λύση του πολέμου στην Συρία.
ΚΟΡΑΞ: αμόλυσαν όλα τα κυνηγητικά τους τετράποδα σήμερα να γαβγίσουν την λύση των προβλημάτων που ο ίδιοι δημιούργησαν…ο θείος από την Αμερική τους έταξε κομμάτια από το θήραμα.