διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/18/2013

ΧΛΙΔΑΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!


http://olympiada.files.wordpress.com/2013/10/cebcceb1cf81ceb3.jpg
Σε μια επίδειξη χλιδής -και μακράν της οδυνηρής κοινωνικής πραγματικότητας-, στο πολυτελέστατο παραθαλάσσιο κτήμα της στην Κορινθία, η Μαργαρίτα Παπανδρέου γιόρτασε το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου τα 90ά γενέθλιά της, υπό τη συνοδεία πλούσιων εδεσμάτων και αμερικανικής μουσικής. Ντυμένη καουμπόισσα Exclamation mark στα πρότυπα της γενέτειράς της, με
τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο, δερμάτινο γιλέκο και καουμπόικο καπέλο, η μητέρα του «καπετάνιου του Τιτανικού» ξεπέρασε και τον εαυτό της, όταν, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», άρπαξε το μικρόφωνο και ενώπιον των 200 καλεσμένων της τραγούδησε ένα αμερικανικό ρομαντικό κάντρι τραγούδι.
Παρόλο που ο γιος της Γιώργος Παπανδρέου αλλά και η σύζυγός του Αντα απουσίαζαν από το πάρτι, η Μαργαρίτα ξεφάντωσε παρέα με τους καλεσμένους της, ενώ φυσικά είχε προβλέψει για όλα. Σουβλάκια, μπίρες, κρασί, σαλάτες, φρούτα έρρεαν άφθονα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και όταν το κέφι άναψε, η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού προχώρησε στην αποκάλυψη.Ανακοίνωσε ότι έγραψε βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα Πολιτικού», το οποίο θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αμερική και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Μάλιστα, επέλεξε να διαβάσει κι ένα απόσπασμα στο οποίο περιγράφει πώς ως ... φεμινίστρια χειρίστηκε τα αισθήματά της για τον Ανδρέα! Αξίζει να σημειωθεί ότι από το χλιδάτο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν κλήθηκε κανένας πολιτικός εκτός από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Δ. Κρεμαστινό, ο οποίος ήταν γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου. Το «παρών», πάντως, έδωσαν οι Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου, καθώς και τα εγγόνια του Ανδρέα Παπανδρέου.