διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/09/2013

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ?



Γιατί τόση πρεμούρα με το ψήφισμα του Σύριζα στο Δημοτικό συμβούλιο ? 
Δολοφονίες πολιτικές , εν βρασμώ ψυχής , εν ψυχρώ , προ μελετημένες ΚΛΠ , γίνονταν και γίνονται κατά κόρον ( δυστυχώς ) στον τόπο μας . Κανείς σώφρων άνθρωπος δεν είναι υπέρ της βίας όπως άλλωστε και εμείς .
 Αυτή όμως τη δολοφονία προσπαθεί ο Σύριζα με οποιονδήποτε τρόπο να αποκομίσει πολιτικά οφέλη . Ο νεκρός πάνω από όλα είναι άνθρωπος που έχασε την ζωή του εντελώς άδικα .Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι πρέπει να πληρώσουν . Ο Σύριζα θα μπορούσε να υιοθετήσει και άλλα ψηφίσματα και για άλλες αποτρόπαιες πράξεις , όπως η διπλή δολοφονία της εγκύου στα γεγονότα << MARFIN >>. Καλώς δεν υιοθέτησε το ψήφισμα του Σύριζα η Δημοτική αρχή . Άλλωστε αν θέλει μπορεί να εκδώσει δικό της .Με φωνασκίες κύριοι του Σύριζα δεν θα επιβάλλετε αυτό που θέλετε . Έτσι θα ασκήσετε εξουσία αύριο-μεθαύριο ?
Όσο για την μετονομασία , οδού στην Γαλήνη ......... ξέρετε τα προβλήματα της Γαλήνης ? Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η μετονομασία μιας οδού . Δώστε λύσεις ή προτάσεις για σοβαρότερα τοπικά θέματα και αφήστε την καπηλεία τραγικών συμβάντων .