διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/15/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ << ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ >> 15.10.2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15.10.2013

«Επιτέλους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Για εγκληματική αδιαφορία εκ μέρους της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης με αφορμή το περιστατικό κατάρρευσης τμήματος οροφής στο γυμνάσιο – λύκειο Δρυμού.

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Η εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου και η ‘‘ανεύθυνη υπευθυνότητα’’ αυτών, που διοικούν το δήμο, έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές δεκάδων μαθητών που φοιτούν στο γυμνάσιο – λύκειο του Δρυμού», αναφέρει ο κ. Γαβότσης. Όπως λέει τον περασμένο Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 7 Ιουνίου μέλη της παράταξης της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» είχαν επισκεφθεί το χώρο του σχολείου (δείτε σχετικές φωτογραφίες) και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την άσχημη κατάσταση, που βρισκόταν η οροφή στο χώρο της εισόδου του σχολείου, όπου οι μαθητές όχι μόνο περνούν κατά την είσοδο ή έξοδό τους αλλά πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν τα διαλείμματα τους εκεί.

Μετά την επίσκεψη αυτή ο κ. Γαβότσης είχε φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, ωστόσο, η δημοτική αρχή ακολουθώντας τη συνήθη της τακτική αδιαφόρησε ενώ ακόμη και όταν είχε σταλεί σχετικό έγγραφο από τη διεύθυνση του σχολείου ζητώντας από τη διοίκηση του δήμου να μεριμνήσει σχετικά η δημοτική αρχή αρκέστηκε σε μια επίσκεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου στο χώρο του σχολείου.

«Η παράταξη μας είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το θέμα αυτό καθώς πιστεύουμε ότι η ασφάλεια των παιδιών μας πρέπει να αποτελεί θέμα υψίστης σημασίας. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Το χθεσινό περιστατικό ανέδειξε για πολλοστή φορά τη γύμνια της δημοτικής αρχής, η οποία ασχολείται με το θεαθήναι παραμελώντας τα πραγματικά προβλήματα του δήμου Ωραιοκάστρου», τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και συμπληρώνει: «Ο δήμος μας χρειάζεται δημοτική αρχή με εμπειρία, στόχους και όρεξη για δουλειά. Οι εποχές των λίγων και των ανεύθυνων σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μάιος είναι κοντά».

Σημ. Επισυνάπτονται δύο φωτογραφίες από την επίσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» από τον περασμένο Ιούνιο στο χώρο του γυμνασίου – λυκείου Δρυμού καθώς επίσης μια φωτογραφία από την κατάρρευση της οροφής