διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ << ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ >> 9.10.2013


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9.10.2013

Αστ. Γαβότσης: "Όχι στα ψηφοθηρικά παιχνίδια του Δ. Σαραμάντου"

Να υιοθετήσει την πρότασή του για συμβολικό κλείσιμο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου ζητά από τη δημοτική αρχή με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος δηλώνει αντίθετος με την αρχική πρόταση της διοίκησης για κλείσιμο των σχολείων του δήμου. «Τα σχολεία θα πρέπει να μείνουν ανοικτά. Η αρχική πρόταση της διοίκησης για κλείσιμο όλων των σχολείων του δήμου, η οποία λίγες ώρες αργότερα μετατράπηκε σε μια απλή διαμαρτυρία μπροστά στην είσοδο του δημαρχείου αποδεικνύει την ανακολουθία της δημοτικής αρχής, η οποία αλλάζει τις αποφάσεις τη μια μετά την άλλη! Ενώ στην αρχή μιλούσε για κλείσιμο των σχολικών μονάδων στη συνέχεια ακύρωσε την πρώτη ανακοίνωση και καλούσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας», αναφέρει ο κ. Γαβότσης. «Το κλείσιμο του δημαρχείου από τη διοίκηση, το οποίο πρότεινα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου την περασμένη Δευτέρα, θα βοηθούσε στην επίσπευση λύσης του προβλήματος που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες μαθητές του δήμου μας», συμπληρώνει.

«Για ποιο λόγο η απόφαση για κινητοποιήσεις δεν ελήφθη την περασμένη Δευτέρα, παρά μόνο, ημέρες μετά η διοίκηση του δήμου έρχεται και δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των μαθητών και των γονιών τους; Η απάντηση είναι απλή. Είναι ένα ακόμη… παιχνίδι της δημοτικής αρχής για την αλίευση περισσότερων ψήφων», τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και καταγγέλλει τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής υποστηρίζοντας ότι «ο δήμαρχος για μια ακόμη φορά άγεται και φέρεται. Δεν μπορεί στο δημοτικό συμβούλιο να επιμένει ότι η μοναδική επιλογή είναι να σταματήσουν οι μαθητές την κατάληψη και να έρχεται μετά και να κλείνει ο ίδιος τα σχολεία. Δεν μπορεί να απαξιώνει την πρόταση της αντιπολίτευσης και την ίδια ώρα να ανακοινώνει λουκέτο στα σχολεία».

«Η σημερινή υπογραφή ΚΥΑ των αρμόδιων υπουργείων φέρεται πως προσπαθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, κάτι το οποίο ευχόμαστε», καταλήγει ο κ. Γαβότσης.

Γραφείο Τύπου