διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

7/01/2013

Πώς να διαλέξετε καλά Ελληνικά έπιπλα

Πολύς λόγος γίνετε την τελευταία περίοδο με το κίνημα ψωνίζουμε Ελληνικά και το ερώτημα που θέτει η εταιρεία μας είναι κατ πόσο εφικτό είναι αυτό στα έπιπλα .
Πολλές εταιρείες λανσάρουν τα  έπιπλα τους ή ακόμα και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού και  κρεβατοκάμαρας ως Ελληνικά που φυσικά είναι εισαγωγής από Βουλγαρία από Τουρκία ακόμα και από Κίνα. Δεν φτάνει μόνο ένα ταμπελάκι για να γίνει ένα έπιπλο  Ελληνικό .Η εταιρεία Α. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.  είναι από τις λιγοστές εταιρείες στο χώρο που κατασκευάζει και υλοποίει όλα τις τα έπιπλα στην Ελλάδα και με Ελληνικά υλικά πιστοποιημένα και άριστης ποιότητας είναι μία εταιρεία που έμαθε να αγαπά το έπιπλο να του δίνει ζώη και να δημιουργεί μόδα .
Πώς να ξεχωρίσετε τα καλά Ελληνικά έπιπλα από τα έπιπλα μαζικής παραγωγής;
1.       Το μασίφ ξύλο έχει πάντα μία ιδιαίτερη και έντονη οσμή , Η υφή του δεν είναι εντελώς λία και φαίνετε το λούστρο και οι ρόζοι .

2.       Ομοίως το δέρμα έχει ξεχωριστή αίσθηση και οσμή, αν και δεν είναι τόσο πολύ το δέρμα που έχει σημασία, αλλά η ποιότητά του. Πολλοί τύποι δέρματος είναι τόσο λεπτοί ώστε να μπορείτε να περάσετε πολύ εύκολα τα δάχτυλά σας μέσα τους – και μην λάβετε υπόψη σας ποτέ έναν καταστηματάρχη που σας λέει ότι ένα τέτοιο δέρμα δεν κινδυνεύει να χαλάσει.
3.       Όσο αφορά το αν τα καλά έπιπλα χαλάνε η απάντηση είναι Ναι.  Ένα καλό έπιπλο μπορεί να καταστραφεί, να χτυπηθεί, και να γρατσουνιστεί ακριβώς όπως γίνεται και με όλα τα άλλα. Αν κάποιος πεί ότι ένα τραπέζι μπορεί να κρατήσει στα χτυπήματα και στις γρατσουνιές τότε αυτό είναι πολύ οικονομικό είτε προσπαθούν να σας πουλήσουν ένα συνθετικό κομμάτι. Το αληθινό ξύλο είναι ευάλωτο. Μόνο τα θερμοσκληρυνόμενα υλικά μπορούν να αντισταθούν σε χτυπήματα και γρατσουνιές.
4.       Στη συνέχεια ένα καλό έπιπλο δεν θα είχε ποτέ βίδες στο κάτω μέρος ειδικά αν το έπιπλο ήταν από γνήσιο μαόνι.
5.       Επίσης ένα ακόμα σημείο που μπορεί να μας δώσει απαντήσεις στο αν η τραπεζαρία μας είναι καλή η όχη είναι τα πόδια της .Τα πόδια πρέπει να είναι σταθερά και φτιαγμένα από το ίδιο είδος ξύλου  
6.       Ένα ακόμα μυστικό για τα φθηνά έπιπλα παραγωγής και ειδικά για τα τραπέζια είναι ότι  λουστράρονται από πάνω και όχι και στην κάτω μεριά.
7.       Ελέγξετε τα σημεία που συνδέονται τα διάφορα μέρη: τα έπιπλα καλής ποιότητας θα πρέπει να ενώνονται και να σφηνώνουν μαζί χωρίς να μπαίνουν μεταλλικά και πλαστικά μέρη.
8.       Και τέλος για να δείτε αν οι καρέκλες που αγοράζετε είναι καλές ή κακές Ρίξτε μία ματιά από κάτω, θα πρέπει να διαθέτουν έναν καμβά στην κάτω πλευρά ή σωστά ελατήρια για να χαρίσουν οι καρέκλες στήριξη και άνεση. Συνήθως οι πολύ φτηνές καρέκλες έχουν μια βάση από κόντρα νοβοπάν και μία πλάκα από αφρό.


Τώρα που λοιπόν ξέρετε από καλό έπιπλο είτε είναι σαλόνι ,κρεβατοκάμαρα, τραπεζαρία η σύνθετο Η εγγύηση της εταιρείας μας είναι πως οι πελάτες μας θα αγοράσουν καλά και οικονομικά Ελληνικά έπιπλα. Σας περιμένουμε να μας ελέγξετε .
πηγή : http://www.epiplochristodoulidis.gr/index.php/blog/334-ellinika-kala-epipla.html