διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/13/2013

Απλά μία άποψη για την Ε.Ρ.Τ.

Μετά το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. έσπευσαν όλοι να δηλώσουν πρώτοι συμπαράσταση , να φωνάξουν ΌΧΙ  στο φασιστικό κλείσιμο, μέσα από πορείες, συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις συμπαραστάσεις απεργίες και ένα σορό άλλες τέτοιες  μπούρδες. 

Κατ’ αρχήν  2.500 υπάλληλοι  ακούω και μου σηκώνετε η τρίχα 2.500 Υπάλληλοι για3 κανάλια και έναν ραδιοφωνικό σταθμό δηλαδή 625 άτομα για κάθε κανάλι .Ούτε το BBC και το CNN μαζί δεν έχουν τόσους εργαζομένους άρα μιλάμε για έναν κουμπαρά ψήφων που λειτουργούσε άψογα μέχρι εχθές και εξυπηρετούσε τέλεια τα διεφθαρμένα συμφέροντα των βρόμικων πολιτικών μας. 
Θα τρέξετε κάποιοι συνδικαλόφιλοι και ψευτοαριστεροί να πείτε ότι πολλοί από τους 2.500 ήταν
συμβασιούχοι και πώς δεν ήταν μόνιμη , για να σας προλάβω λοιπών σας παρουσιάζω μία λίστα με τους συμβασιούχους της Ε.Ρ.Τ. όπως την έβγαλε το τρωκτικό  http://oraiokastro-city.blogspot.gr/2013/06/lista-ert.html .  Κανείς δεν αμφιβάλει ότι μέσα σε αυτή τη φαμίλια υπάρχουν και άνθρωποι που αμείβονται με 700 και 600 € και φυσικά είναι άδικο αυτό που συμβαίνει για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους. 
Αλλά όποιος πιστεύει πώς οι απεργίες και οι πιέσεις γίνονται για τα συμφέροντα αυτών των ανθρώπων τότε το λιγότερο που μπορώ να πώ είναι πως εθελοτυφλεί  η είναι ανόητος . και απόδειξη αυτού είναι  τα χιλιάδες εργοστάσια και μικροβιοτεχνίες που έχουν κλείσει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού που είναι άνεργος αλλά όλα αυτά τα συνδικαλόσκυλα  οι συνδικαλοπατέρες  ψευτοαριστεροί ήταν και είναι άφαντοι πότε κανείς τους δεν έκανε κάτι για τον ιδιωτικό τομέα, τον πραγματικό κινητήριο μοχλό αυτής της δύσμοιρης χώρας  που είναι καταδικασμένη  στο βωμό του βολέματος και της αρπαχτής. 
Φυσικά και δεν με βρίσκει σύμφωνο το λουκέτο στην Ε.Ρ.Τ. παρ’ όλο που διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το ότι δεν ήταν στημένο παιχνιδάκι . Ας πούμε κάποτε όμως και μερικές αλήθειες σε αυτό το τόπο , πόσες φορές  σκεφτήκαμε το γιατί πληρώνουμε αυτό  τον καναλάκι και το λέω καναλάκι γιατί στα 27 χρόνια που ζώ δεν έχω δεί ούτε μία αξιόλογη παραγωγή πέραν από κάτι σκουπίδια μουσικοχορευτικά που κοστίζουν στον άνεργο και περήφανο Έλληνα 40.000 και 60.000 € η κάθε εκπομπή ,  πόσες φορές σιγοψιθυρίσαμε με την παρέα μας πως είναι άδικη η καταβολή αναλογικού τέλους για την Ε.Ρ.Τ. ;  
Πόσες φορές είδαμε αυτή τη πελατειακή ψευτοκριτική τηλεόραση να κάνει αβάντες σε κόμματα και ομάδες <Αθλητική Κυριακή> εξυπηρετώντας τα ψηφουλάκια των αφεντικών της ;  Φυσικά δεν περιμένω απαντήσεις  αλλά δεν τρώω και κουτόχορτο πως την  έκλεισαν γιατί απλά ήταν διεφθαρμένη . 
Διεφθαρμένη ήταν από τότε που τη θυμάμαι απλά έκλεισε γιατί με τον τρόπο αυτόν μπορούσαν να κλείσουν όλο τον τύπο στην Ελλάδα και να ξεπουλήσουν για μια ακόμη φορά τα εναπομείναντα φιλέτα της χώρας κάτω από το τραπέζι χωρίς να μπορεί να ψάχνει και να ασχολείται κανείς με οτιδήποτε άλλο. 
Τέτοια κρατική τηλεόραση δεν τη θέλω και καλύτερα να μείνει κλειστεί  παρά να ξανά γίνει η ίδια .Βαρέθηκα να μου λανσάρουν την προπαγάνδα ως Δημοκρατία .