διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/17/2016

Ετήσιος χορός Ολύμπιων Βλάχων Κοκκινοπλιτων Θεσσαλονικης





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ολύμπιων Βλάχων Κοκκινοπλιτων Θεσσαλονίκης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου σε γνωστό πολυχώρο εκδηλώσεων στο Ωραιοκάστρο Θεσσαλονίκης. Στη κατάμεστη αίθουσα τα μελη, οι πατριώτες και οι φίλοι του Συλλόγου μας απόλαυσαν το χορταστικό μενού και παρακολούθησαν τα άριστα χορευτικά συγκροτήματα που ξεσήκωσαν με τις φιγούρες κι εντυπωσίασαν με τις άψογες ενδυμασίες τους ενώ περιέφεραν με υπερηφάνια το λάβαρο του Συλλόγου. Το γλέντι κυριολεκτικά κορυφώθηκε όταν ή πίστα γέμισε από
μικρούς και μεγάλους που χόρεψαν με την ψυχή τους με τις βλαχικες παραδοσιακές μελωδίες από την ακούραστη ζωντανή ορχήστρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μιχάλης  Μαγειριας, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Ιωάννης Μπατζοτασιος που βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για τη συνολική προσφορά του και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Σωτήρης Μπατος.