διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

7/15/2017

Χωρίς αθλητική ατζέντα ο εντεταλμένος του Δήμου Ωραιοκάστρου στην πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους αθλητικών σωματίων κ. Λουκοβίτης .


Με πολλά λάθη άρχισε ο κ. Λουκοβίτης την πρώτη επαφή με ομάδες της πόλης μας .
Η πρώτη του κουβέντα προς τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματίων ήταν γιατί ήρθατε τόσοι πολλοί  , εγώ κάλεσα μόνο 4 προέδρους .
Αν είναι δυνατόν νομίζει πως έχει να κάνει με χαζούς . Εμείς απλά ρωτάμε γνωρίζετε κ Λουκοβίτη πόσες ομάδες έχει το Ωραιόκαστρο ?
 Αν γνωρίζετε γιατί καλέσατε μόνο 4 προέδρους ???
 O Φίλιππος Παλιόκαστρου δεν ανήκει στο Ωραιόκαστρο ?
 Αν γνωρίζετε υπάρχει και το ΑΕΩ με όλα τα προβλήματα που έχει , εσείς οφείλετε να το καλέσετε κ Λουκοβίτη για να υπάρχει αντικειμενική άποψη .
Ποιοι σας ενημέρωσαν για τις ομάδες κ Λουκοβίτη .....????
Όπως περιμέναμε όλοι ο Κεραυνός ήρθε στην συνάντηση με όλο το επιτελείο του και πολύ καλά έκανε αφού ο μεγάλος αυτός σύλλογος έχει πολλά τμήματα σε πολλά αθλήματα . Θα σταθούμε στα
λόγια της Προέδρου του Κεραυνού  <<  Ήρθαμε με όλους τους εκπροσώπους από όλα τα τμήματα για να ακούσετε όλα τα προβλήματα μας >> , πολύ καλά σας είπε κ. Λουκοβίτη έτσι πρέπει , αυτό δείχνει συνοχή αποφασιστικότητα  και δύναμη απόψεων .
Το ΔΑΣΩ ήρθε με τον Πρόεδρο του και τον Γ.Γ , το άλλο μεγάλο σωματείο στην πόλης μας , είχε μαζί του 2 φακέλους με προτάσεις από όλα τα στελέχη των τμημάτων του . Παρέδωσε στον κ. Λουκοβίτη αρχικό σχέδιο προτάσεων προς συζήτηση . Καμία απάντηση όμως για τις έγραφες προτάσεις του ΔΑΣΩ !!!
Το ΑΣΩ εκπροσωπήθηκε με τον Πρόεδρο του και τον ΓΓ . Ο Αισχύλος εκπροσωπήθηκε με τον πρόεδρο του και τον ΓΓ.
Ο ΓΟΩ εκπροσωπήθηκε από τον ΓΓ και μέλος της διοίκησης .
 Αφού λοιπόν ο εντεταλμένος του Δημάρχου προσέβαλε τους εκπροσώπους των ομάδων με ύφος αλαζονικό  και αφού μερικά στελέχη σηκώθηκαν να φύγουν επικράτησε η λογική . Φυσικά σταθήκαμε στα λόγια τhς προέδρου του Κεραυνού και ακούστηκε και η άποψη του ΓΓ του ΔΑΣΩ << αν θέλετε  φεύγουμε κ Λουκοβίτη , αυτό που λέτε μας προσβάλει >> , φάνηκε η απειρία του εντεταλμένου αν και συνέχισε να λέει το βλακώδες  << όποιος θέλει να φύγει ας φύγει >> .
Αφού λοιπόν ξεπεράστηκε το πρώτο σοκ από την απειρία και την άγνοια του κ. Λουκοβίτη , ανακοίνωσε στους συλλόγους πως η συνάντηση έγινε για να γνωριστούν . Καμία αθλητική ατζέντα δηλαδή δεν είχε προς συζήτηση ο εντεταλμένος του Δημάρχου .Μάταια το ΔΑΣΩ 3 μέρες υποχρέωσε όλους τους εφόρους από όλα τα αθλήματα που έχει να γράφουν για να παρουσιάσουν τα προβλήματα τους . Φυσικά εμείς δεν πιστεύουμε σε εντεταλμένους και πράσινα άλογα , ο κύριος Λουκοβίτης έκανε τον λαγό σε σχέδιο με 2 σενάρια .
 Σενάριο 1ο "  Αφού η παρέα της κ. Αντωνιάδου δεν μπόρεσε να καταστρέψει τον μεγάλο σύλλογο ΔΑΣΩ με τα Δικαστήρια  , προσπαθεί με τον αλαζονικό κ. Λουκοβίτη να δημιουργήσει μια υποτυπώδης ένωση ομάδων και με το πρόσχημα αυτό να μην πάρει τις ώρες που δικαιούται το ΔΑΣΩ  στο Κονταξοπουλειο .
Φυσικά στην παγίδα αυτή έπεσαν μερικά άτομα που έχουν αγνές προθέσεις για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας  , όπως ο κ. Μαπιτσιος , ένας γνωστός αγωνιστής .
Αυτά όλα προκύπτουν από την ερώτηση του κ. Δαλαβερίδη και του κ . Μπάτου προς τον κ. Λουκοβίτη  << που θα σας βρούμε για να σας καταθέσουμε τις ώρες που ζητάμε >> και  << που θα σας βρίσκουμε όταν σας χρειαζόμαστε >>  η απάντηση του εντεταλμένου ήταν << ακόμη δεν ξέρω ή στο ΔΟΠΑΩ ή στο γραφείο αθλητισμού >> δηλαδή ή στο γραφείο της κ . Αντωνιάδου η στο γραφείο του κ Τσαμεσίδη . Πολύ αντικειμενικός ο κ Λουκοβίτης δεν βρίσκετε ?
Φυσικά ο Κεραυνός στο ποδόσφαιρο θα ενωθεί με τον Αισχύλο , με άλλο όνομα και ο Κ Καραπιπεριδης θα την ανεβάσει την νέα  ομάδα στην  Β Εθνική << εδώ γελάμε >> . Κύριοι του Κεραυνού εξηγήστε τα αυτά στον κόσμο σας .
Σενάριο 2ο " Ήρθε η ώρα η κ Αντωνιάδου να γίνει αντιδήμαρχος άλλωστε ήταν υπόσχεση του Δημάρχου , και άλλωστε το είπε η ίδια στους <<  πολίτες Ωραιοκαστρου >> στην συνέντευξη που έδωσε όταν παραιτήθηκε . Δείτε λοιπόν πως έδρασε σαν λαγός του Μαραθωνίου ο αυταρχικός εντεταλμένος κ Λουκοβίτης . Σε πολλές αθλητικές ερωτήσεις  και θέματα που του έθεσαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματίων δεν είχε άποψη και τους παρέπεμπε στο Δήμαρχο << θα το μεταφέρω >> .. << θα το πω στον Δήμαρχο >> κλπ κλπ .έτσι έδειξε την παντελή άγνοια του αλλά όμως ήξερε πως την σκεπή δεν την παρέλαβε η τεχνική υπηρεσία  , ήξερε πως το Κονταξοπουλειο βάζει νερά και είναι θέμα της τεχνικής υπηρεσίας . Σε ερώτηση γιατί το πρόβλημα διαιωνίζετε είπε καθαρά << φταίει η τεχνική υπηρεσία >>  ήξερε για την άδεια του γηπέδου να πει για άλλη μια φορά πως φταίει η τεχνική υπηρεσία . Ανέφερε στον κόσμο λοιπόν ο εντεταλμένος πως φταίει ο κ Καραστεριου . Στην θέση λοιπόν του Αντιδημάρχου Καραστεριου προβλέπουμε τον κ Αταμιαν . Είναι φυσικά αδύνατον η κ Αντωνιάδου να <<  φάει >>  τον κ Αταμιαν διότι είναι ο πρώτος σε ψήφους σε όλον τον δήμο και είναι πετυχημένος σε όλους τους κλάδους που έχει αναλάβει . Ο κ Αταμιαν δεν είναι σαν τον κ Τσακαλίδη που έπεσε σχεδόν αμαχητί . Έχουμε λοιπόν τον κ Αταμιαν Αντιδήμαρχο στην τεχνική υπηρεσία και Αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού την κ Αντωνιάδου  με βοηθό τον κ Λουκοβίτη . Ο κ. Λουκοβίτης λοιπόν προσπάθησε έντεχνα  να στρέψει τα κακώς κείμενα του αθλητισμού στην τεχνική υπηρεσία για να ανοίξει ο δρόμος προς την αντιδημαρχία αθλητισμού στην κ Αντωνιάδου . Κρίμα γιατί ο κ Λουκοβίτης είχε ένα μικρο μέλλον στον Δήμο μας .
Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ Καραπιπεριδη πως τον χλοοτάπητα δεν τον έκανε ο κ Γαβότσης αλλά τον ξεκίνησε ο κ Σαραμαντος και τον τελείωσε ο κ Γαβότσης .
Τα σιρόπια και οι φιλοφρονήσεις  έφτασαν μέχρι έξω φανταστείτε κόλλησε και το λεωφορείο τις γραμμής από το μέλι .
Ερώτηση προς τον κ Καραπιπερίδη ... Έχετε κ Καραπιπεριδη ακαδημίες ???
Απάντηση ... πιστεύουμε πως θα πει την αλήθεια , πως δεν έχει .
Έγκληση προς Δήμαρχο Ωραιοκαστρου . Κ Δήμαρχε τα παιδιά του Ωραιοκαστρου θέλουν χρόνο και χώρο αδειάστε λοιπόν τα γήπεδα ποδοσφαίρου και δώστε στα παιδιά αυτά που δικαιούνται .
Κάναμε ένα λάθος σε παλαιότερη ανάρτηση μας γράψαμε πως το ΔΑΣΩ και Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έχει 600 παιδιά σε όλες τις ακαδημίες , το σωστό είναι πως μαζί έχουν 720 παιδιά .........