διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

7/22/2017

<< Σιγή ασυρμάτου >> για τα αθλητικά από τον εντεταλμένο κ. Λουκοβίτη της διοίκησης Γαβότση !!!!


Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον κ. Λουκοβίτη μετά το φιάσκο της τελευταίας συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματίων του Ωραιοκαστρου .
Εμείς επειδή ενδιαφερόμαστε για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας έχουμε να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στον εντεταλμένο .
Ερώτηση . 
1η >  Κύριε Λουκοβίτη γνωρίζετε πόσες ομάδες έχει το Ωραιόκαστρο ή ξέρετε ότι σας έχουν πει ?
2η>  Κύριε Λουκοβίτη είχατε πει ότι θα γίνει συνάντηση παρουσία Δημάρχου και ομάδων , πότε θα γίνει  , το Πάσχα που τελειώνουν οι υποχρεώσεις των ομάδων ?
3η > Κύριε Λουκοβίτη είστε διατεθειμένος να δώσετε λύσεις στα γήπεδα , ποδοσφαίρου και Κονταξοπουλειο ή μια από τα ίδια ?
4η > Τι θα γίνει με τις ομάδες που παίρνουν χρόνο από τις ακαδημίες ΔΑΣΩ και ΚΕΡΑΥΝΟΥ στο
γήπεδο ποδοσφαίρου , θα αναπνεύσουν τα παιδιά του Ωραιοκάστρου ή θα φέρετε και την Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Ωραιόκαστρο .
5η > Έχετε σκοπό να δουλέψετε ή θέλετε τον τίτλο για τις ερχόμενες εκλογές να γραφτεί στο βιογραφικό σας .
 6η > Ξέρετε πόσα αθλήματα έχει το ΔΑΣΩ και πόσα έχει ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ?
7η > κ. Λουκοβίτη τι αθλητική εμπειρία  έχετε ?

Ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο .
Ερώτηση .
1η>  Κύριε δήμαρχε γνωρίζετε πως ο κ. Σαραμαντος δεν είναι πλέον πρόεδρος στην Νεοχωρούδα , το γήπεδο είναι κενό , γιατί δεν αραιώνετε τα γήπεδα του Ωραιοκάστρου πηγαίνοντας εκεί την ομάδα που δεν έχει ακαδημίες ουτοσώστε τα παιδιά του Ωραιοκαστρου να γυμνάζονται ποιο εύκολα και ποιο καλά .
2η > Γιατί κ. Δήμαρχε δεν κάνετε μια συνάντηση με τις ομάδες για να βρεθεί η ποιο σωστή και  δίκαια λύση .
3η> Γιατί κ . Δήμαρχε δεν αφουγκράζεστε τις φωνές των ανθρώπων του αθλητισμού πάρα ακούτε μόνο ανθρώπους που λειτουργούν για δικό τους όφελος .

Φυσικά έχουμε και άλλες πολλές ερωτήσεις αλλά δεν περιμένουμε να πάρουμε απάντηση από τον κ. Λουκοβίτη διότι από  ότι φάνηκε στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους των ομάδων ήταν παντελώς ..... μα παντελώς ανενημέρωτος , μη πούμε κάτι άλλο .