διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/28/2017

ΗΠΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ !


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ο ΝΒΑ σούπερ σταρ Ντέννις Ρόντμαν στην Πιονγκγιάνγκ ανέλαβε συμβουλευτικό ρόλο προς την κυβέρνηση του Κιμ Τζονγκ Ουν για θέματα αθλητικής οργάνωσης και είχε συνεργασία με τον Υπουργό Αθλητισμού και συναντήσεις με αθλητές, καθώς η Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας ανοίγεται όλο και περισσότερο σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις. Από την Σεούλ υπήρξαν και προτάσεις κοινών διοργανώσεων κορεατικού βορρά και νότου για διεθνείς αθλητικές συναντήσεις.
Όμως φαίνεται ότι οι ΗΠΑ και ειδικά οι μυστικές υπηρεσίες τους είναι επικίνδυνες πρώτα απ’ όλα για τους ίδιους τους πολίτες τους. Ο Αμερικανός κρατούμενος, που απελευθερώθηκε μετά την πρόσφατη άφιξη του Ρόντμαν στην Λ.Δ.Κορέας, εξετάστηκε και δεν βρέθηκε να έχει δεχθεί βία ή τοξικολογική επίδραση. Ωστόσο απεβίωσε άδοξα στα χέρια των συμπατριωτών του πρακτόρων των ΗΠΑ. Βρώμικο το αμερικανικό παιχνίδι των
εντυπώσεων, σε βάρος της ζωής ακόμα και των ανθρώπων τους, προκειμένου να εφεύρουν αφορμές και προσχήματα για να ισοπεδώσουν όσες χώρες και κυβερνήσεις δεν υποτάσσονται.
Στην βορειοκορεατική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκαν αντιαμερικανικές διαδηλώσεις με αφορμή τη μαύρη επέτειο της 25ηςΙουνίου 1950, όταν οι ΗΠΑ ξεκίνησαν ανελέητο πόλεμο κατά της Κορέας με εκατομμύρια θύματα, και συνεχίζουν να απειλούν.
Ήδη επιδιώκουν να επέμβουν στη Βενεζουέλα, και υπήρξε καταδίκη των αμερικανικών προθέσεων από περίπου 60 χώρες, ανάμεσά τους η Ρωσία, η Κούβα, το Ιράν, η Ινδία, η Νότια Αφρική, η Αίγυπτος.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, 26/06/2017