διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

4/09/2017

2017 χρονιά...... όλα για το ΔΑΣΩ !!! Ανοδος του ΔΑΣΩ στην Β . κατηγορία


Μετά από ένα παιχνίδι για ...... έναν ρόλο  , το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου νίκησε την Μακεδονία Καλαμωτού  και τώρα ανοίγει τα πανιά του για μεγαλύτερη κατηγορία . Μπορούμε να πούμε μετά από 2 δοκάρια 7 χαμένες ευκαιρίες , ήρθε η δικαίωση , τελικό αποτέλεσμα ΔΑΣΩ-Μακεδονία  2-0 .
Φέτος αυτός ο σύλλογος μας έχει αφήσει  έκπληκτους , κάθε τμήμα του και μία  επιτυχία , αυτό είναι αποτέλεσμα καλής δουλείας και καλού προγραμματισμού .
Ο Γ.Γ Του ΔΑΣΩ κ. Μπάτος Αστέριος και η έφορος ποδοσφαίρου κ. Νουφριάδου  υποδέχτηκαν τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ Αταμιάν Πέτρο , τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Πολυχρονίδη Ανέστη και την  Τοπική Δημοτική Σύμβουλο κ. Ιννου Στέλλα και όλοι μαζί παρακολούθησαν  το παιχνίδι . Εντύπωση μας έκαναν οι
ακαδημίες της ομάδας που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στο τερέν , στην συνέχεια τα παιδάκια ανέβηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και έδωσαν ένα βροντερό παρόν .
Το ΔΑΣΩ λοιπόν ανέβηκε κατηγορία  .........συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό  τους , συγχαρητήρια στην διοίκηση για τον προγραμματισμό , συγχαρητήρια στον κόσμο του Ωραιοκαστρου που παρακολούθησε τα παιχνίδια χωρίς έκτροπα ...............
ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΩ !!!