διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

11/17/2015

Τζιχατιστές Των Βαλκανίων Απειλούν Με Ιερό Πόλεμο



Τζιχαντιστές από το προσκείμενο στο Ισλαμικό Κράτος σάιτ «Ειδήσεις της Ούμμα» (Ούμμα είναι η κοινότητα όλων των πιστών του Ισλάμ), που μεταδίδει ειδήσεις στα σερβικά, ανήγγειλαν τζιχαντιστικές επιθέσεις ως αντίποινα για τους βομβαρδισμούς που γίνονται με στόχο το Ισλαμικό Κράτος και απείλησαν ότι θα ξεκινήσει ιερός πόλεμος (τζιχάντ) στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.
«Να ξέρετε ότι σύντομα θα έρθουμε σε εσάς, είμαστε ήδη, εδώ, ανάμεσα σας, σύντομα θα τρέξει αίμα στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη, Θεού θέλοντος. Σύντομα θα κυματίζει η σημαία της ενότητας του Αλλάχ (Tawhid) σε όλη την Ευρώπη» αναφέρεται σε απειλές που δημοσιεύθηκαν στη δικτυακή πύλη.

Καταδίκη Βόσνιου μουσουλμάνου για εγκλήματα πολέμου εναντίον Σέρβων 

Σε 12 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην στρατιωτικός των μουσουλμανικών δυνάμεων της Βοσνίας, Έντιν Ντζέκο, ο οποίος είχε διαφύγει στις ΗΠΑ μετά τον πόλεμο.

«Ο Έντιν Ντζέκο κρίθηκε ένοχος για τη συμμετοχή του στην εκτέλεση αιχμαλώτων πολέμου και αμάχων», δήλωσε ο Βόσνιος δικαστής.

Ο Βόσνιος μακελάρης που εκδόθηκε από τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2011, ήταν μέλος μιας ειδικής μονάδας του βοσνιακού στρατού με την ονομασία Zulfikar, η οποία κατηγορείται για δολοφονίες αμάχων και αιχμαλώτων πολέμου.