διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/30/2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ!, 29/6/2015



Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,
Χαιρετίζουμε τη συνέπεια και τη σύνεση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Ελληνικής Κυβέρνησης να μην συνυπογράψουν νέα μνημόνια λιτότητας για την Ελλάδα!
Επίσης, δηλώνουμε ικανοποίηση που εισακουστήκαμε και η κυβέρνηση Τσίπρα δεν προσέφυγε παρευθύς σε εθνικές εκλογές, που θα ήταν βλαπτικό για την οικονομία! Ακολουθώντας την οδό της θεσμικής νομιμότητας τήρησε τα όσα ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας (Άρθρο 44, παρ. 2), και με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου και απόφαση της
απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών προκήρυξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοψήφισμα για την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 (ΠΔ 38 ΦΕΚ Α 63 – 28/06/2015). Ευτυχώς το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί άμεσα χωρίς να βλάπτει τους ρυθμούς της αγοράς.
Η συντριπτική πλειοψηφία του μικρομεσαίου εμπορικού κι επαγγελματικού κόσμου στο Ερώτημα: «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας που κατέθεσε η ΤΡΟΪΚΑ (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) στοEurogroup της 25/6/15;» (ΦΕΚ Α 62 – 28/06/2015), ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ: Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ. Διότι τα μέτρα λιτότητας σε βάρος εργαζομένων και συνταξιούχων επί 5 συναπτά έτη μας έβλαψαν σε καταστροφικό βαθμό μειώνοντας δραματικά τις εισπράξεις μας και τσακίζοντας την επιβίωσή μας! Καλέστε όσους συναδέλφους παραπλανόνται από την ολιγαρχική προπαγάνδα των μεγαλοκαρχαριών, να μην ψηφίσουν λιτότητα και να σκεφτούν το συλλογικό και ατομικό τους συμφέρον που είναι η παραγωγική ανάπτυξη και όχι τα τοκογλυφικά δανεικά!     
ΥΓ. Εισηγούμαστε στους αρμόδιους Υπουργούς και στα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας/Μεταφορών οι αστικές μεταφορές ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ να είναι ΔΩΡΕΑΝ και τακτικές τις ώρες του Δημοψηφίσματος 5/7/2015 για την διευκόλυνση των πολιτών που σκέφτονται ακόμη και το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και τη μετακίνηση! 
 RIZOSPASTIKI ANANEOSI