διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

1/19/2015

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου παρουσίασε τους υποψήφιους Βουλευτές της Β περιφέρειας Θεσσαλονίκης .


Πλήθος κόσμου , γνωστοί και άγνωστοι , ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε ήρθαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών της περιφέρειας μας.
 Την γιορτή νίκης άνοιξε ο συντονιστής της Ο.Μ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ . Κύριος Σαραμούρτσης .


Την σκυτάλη έλαβε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ( αλληλεγγύη _ Ανατροπή ) , εκλεγμένος δημοτικός Σύμβουλος και
μέλος της Ο.Μ Ωραιοκαστρου .Εδιρνέλης Γρηγόρης . Αφού παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ  , Παρουσίασε και τους υποψήφιους Βουλευτές της περιφέρειας μας .


ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη . Απόφοιτος του γυμνασίου Χαλάστρας . Πτυχιούχος χημείας του Α.Π.Θ .  Διδάκτωρ Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων . Μεταδιδακτορικές σπουδές στο πανεπιστήμιο του san Antonio ( ΤΕΞΑΣ ) . Μεταδιδακτορικες σπουδές στο τμήμα φυσικών επιστημών και βιοχημείας στο πανεπιστήμιο του Kuopio ( Φιλανδία ) . Διετέλεσε Πρόεδρος του τμήματος χημείας και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .


Κατάγεται από το Πρόχωμα Θεσσαλονίκης . Γεννήθηκε στην Γερμανία και τελείωσε το Λύκειο Προχώματος .Αποφοίτησε από την Νοσηλευτική σχολή Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε με σπουδές Marketing. 
 

Αρχιτέκτονας μηχανικός Α.Π.Θ . Πτυχίο παιδαγωγικών σπουδών και μεταπτυχιακό στη ( Βιοκλιματικη αρχιτεκτονική πόλεων και κτιρίων ) . Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης . Μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Ελλάδος .



 Πρόεδρος Πανελλήνιας ένωσης κτηνοτρόφων . Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και φοίτησε στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών σπουδών του U . L .B . των Βρυξελλών . Μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική αγωγή και έκανε μεταπτυχιακό στο Παιδαγωγικό του Α.Π. Θ . Γεννήθηκε στο Γοματι Χαλκιδικής .
ΡΩΣΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
Γεννήθηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας .Αποφοίτησε από την Γεωπονική σχολή του Α.Π.Θ .Παράλληλα  φοίτησε στο οικονομικό τμήμα της Ν.Ο.Ε Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα του Γεωργοοικονομολόγου .Είναι ο Συντονιστής της Ν.Ε της Β Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ .

 

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ με μεταπτυχιακό στο περιβάλλον .Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης και Δημοτικός σύμβουλος από το 2006 . Επικεφαλής της ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ .
 
Μετά την παρουσίαση δημιουργήθηκαν πολιτικά πηγαδάκια . Πολλές ερωτήσεις από τον κόσμο στους υποψηφίους .