διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/28/2013

Τα του Δήμου Ωραιοκάστρου .

  Απεχθάνομαι τους πολιτικούς και την πολιτική γενικότερα .Αυτό, για να είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε αυτούς που καμιά φορά διαβάζουν τα γραφόμενα μας .
   Σε μια χώρα λοιπόν που η γνωστή ρήση * <<καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις >> δεν έχει καμία αξία . Σε μια χώρα που το μόνο που αντιστέκεται πραγματικά και σθεναρά είναι οι τιμές . Σε μια χώρα όπου οι εκλεγμένοι βουλευτές δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα  χωρίς προστασία . Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω αν υπάρχουν και κάποιοι που να αξίζουν τα εύσημα μας .
   Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω τις τυχόν ατασθαλίες στην τοπική αυτοδιοίκηση , γνωρίζουμε όλοι ότι πολλοί από τους βουλευτές μας ξεκίνησαν ως τοπικοί άρχοντες και κατόπιν εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν . Όλοι ξέρουμε για τα απίθανα που γινόταν στους Δήμους τα προηγούμενα χρόνια .

   Έβαλα λοιπόν στο << μικροσκόπιο >> τον Δήμο Ωραιοκάστρου . Στην αναζήτηση μου ανακάλυψα
αρκετά πράγματα , που θα τα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . Έτσι βρήκα ότι το καλοκαίρι του 2012 είχε στο Ωραιόκαστρο 64 επεμβάσεις του Δήμου σε πυρκαγιές . Πυρκαγιές που σβήστηκαν εν τη γενέσει τους , πριν προλάβουν να γίνουν καταστροφές . Αμέσως το διασταύρωσα με τα αρχεία της πυροσβεστικής , και πράγματι έτσι είναι .Το Ωραιόκαστρο, στο χειμώνα 2012-2013  ήταν από τους λίγους Δήμους που είχαν έτοιμα τα αλάτια για τις πιθανές χιονοπτώσεις , άσχετα εαν δεν έκανε βαρύ χειμώνα .Προγράμματα από Ευρωπαϊκά κονδύλια για δημιουργία ή ανακαίνιση παιδικών χαρών του Δήμου , που υλοποιούνται .Όσο και να θέλω να γκρινιάξω και να γράψω διάφορα ευφυολογήματα εναντίον αυτών των θεμάτων , δεν μπορώ να το κάνω .
   Ρώτησα ποιος είναι ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας όπου υπάγονται τα προαναφερθέντα .
 Ματσουκατίδης Θεοδωρος , μου είπαν .Φατσικά μπορεί να σε ξέρω μπορεί και όχι . Για να μην είμαι  σίγουρος για το ποιος είσαι ,σημαίνει ότι δεν είσαι κλασικός δημοσιοσχετίστας , σαλιάρης , αλλά ένας τοπικός παράγοντας _ Αντιδήμαρχος _ όπου αθόρυβα και χωρίς φανφάρες κάνει πολύ σωστά την δουλειά του . Επιτέλους και ένα φωτεινό παράδειγμα πρόληψης και όχι καταστολής .
   Μαζί σου είμαι Κύριε Αντιδήμαρχε Ματσουκατίδη Θεόδωρε , όπου και αν ανήκεις , σε ότι και αν αποφασίσεις για το πολιτικό σου μέλλον , αρκεί να συνεχίσεις έτσι .
 Αυτά για να μην νομίζετε ότι μόνο τα άσχημα βλέπουμε .
 Βλέπουμε και τα καλά , όταν αυτά υπάρχουν .


EXORISTOS .