διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/31/2013

Περί αντιρατσιστικού ..........

   Σαν λαός έχουμε πολλά κουσούρια , αυτό το γνωρίζουμε και το καταλαβαίνουμε . Βεβαίως έχουμε και πολλά καλά .Αυτό όμως που μας απασχολεί είναι  το καινούργιο << φρούτο >> περί ρατσισμού .    Δηλαδή είμαστε τόσο ρατσιστές που χρειάζεται και ειδικό νομοσχέδιο?
  Καλό θα είναι να θυμηθούμε το μεταναστευτικό ρεύμα των Ελλήνων του 50 - 60 προς Γερμανία , Βέλγιο , Σουηδία , Αμερική , Αυστραλία κλπ Νοικοκυραίοι φύγαν , φτωχοί βέβαια ,  νοικοκυραίοι γύρισαν ή παρέμειναν . Βεβαίως οι περισσότεροι από αυτούς πετυχημένοι και άξιοι πρεσβευτές του έθνους μας .
    Τα  προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο τότε Υπουργός εξωτερικών _ επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη _ Α . Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα με τους Αλβανούς . Το πρόσχημα ήταν οι Βορειοηπειρώτες .
    Οι Βορειοηπειρώτες  καλώς ήρθαν . Μόνο που μαζί τους ήρθαν και χιλιάδες αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι . Αποτέλεσμα του πρόχειρου και χωρίς έλεγχο και πρόγραμμα ανοίγματος ,ήταν να πλακώσουν χιλιάδες Αλβανοί , κλέφτες - ληστές - δολοφόνοι - βιαστές και κάθε λογής κατακάθια .Φυσικό ήταν οι Έλληνες να κουμπωθούν απέναντι στους νεοφερμένους . Περίπου το ίδιο έγινε και με τους Ελληνοπόντιους . Με λίγα δολάρια στις πρεσβείες μας , διάφοροι  Τσετσενομογγολότουρκοι πήραν ένα επίθετο σε  -ιδης και έγιναν Έλληνες .
    Με τους κακούς Αλβανούς μάθαμε τις πόρτες ασφαλείας , τα κάγκελα στα παράθυρα κλπ, γενικώς δηλαδή το κλειδαμπάρωμα .Με τους Μογγόλους μάθαμε τι είναι τα γκέτο και περιοχές που δεν πρέπει να περνάμε τα βράδια . . Πήραν προνόμια διάφοροι  << Έλληνες >> ξενόφερτοι όπως άτοκα δάνεια _ μόρια για προσλήψεις στο δημόσιο κλπ ....Και οι Έλληνες αυτόχθονες ??? Αυτοί που πληρώνουν έμμεσους ή άμεσους  φόρους !!!! . Χαράτσια , μηδενικές παροχές , κάκιστη ασφάλεια και άλλα πολλά εμπριμέ .
   Ναι  μ" αρέσει ο φραπές , το ούζο , το γήπεδο , οι παρέες. Είναι και αυτά κάποια χαρακτηριστικά  της φυλής μου .Ναι έχω πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους . Έχει χυθεί πολύ αίμα   από δαύτους . Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας .Είμαι ρατσιστής ??? Μπορεί !!!! Γιατί δεν τα βάζω με τους πολυάριθμους Κινέζους που έχουν έρθει στην χώρα μου ???Παρόλο που πήραν το χοντρικό εμπόριο στα χέρια τους !!! Γιατί έγινε αν μη _ τι άλλο με σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί .
   Για να μην παρεξηγηθώ , φυσικά και υπάρχουν νοικοκυραίοι Αλβανοί , ή  Γεωργιανοί ή οτιδήποτε άλλοι . Από αυτό όμως , μέχρι να δω τζαμιά στην πόλη μου , απέχει πολύ . Δεν μπορώ να ξεχάσω την παλαιότερη αλλά και την νεότερη ιστορία του έθνους μας .
    Στο κάτω κάτω λαθρομετανάστες είναι , το λέει και η λέξη . Δεν τους κάλεσε κανείς . Αν δεν σας αρέσει , στο καλό και από το πεζοδρόμιο .
   Όσον αφορά το νομοσχέδιο ?
   Εμένα ποιο νομοσχέδιο θα με καλύψει απέναντι στις βαρβαρότητες τους ???
  Επιμένει ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης για να προσελκύσουν ψήφους , μιας και τα κόμματα τους , ούτε στη βουλή μπαίνουν . Συνταγή Σημίτη βλέπετε !!
 Αρκετά με αυτούς στείλτε τους πίσω για να μην τους << συνωστίσουμε >> σε κανένα λιμάνι ,  κυρία Ρεπούση .




EXORISTOS