διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/21/2013

Συνέντευξη από το φροντιστήριο << ¨Εν Γνώσει >> στο Ωραιόκαστρο

   Εν Γνώσει >> δεν είναι άλλο ένα συνοικιακό φροντιρήριο.Ενώ μετρά λίγα μόλις χρόνια παρουσίας στην περιοχή Ωραιοκάστρου,φαίνεται ότι κατάφερε σε πολύ μικρό διάστημα να κάνει τη διαφορά,με τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και,πάνω από όλα ,τις επιτυχίες του.Η παρουσία των συντελεστών του, όμως στην υπηρεσία της ιδιωτικής εκπαίδευσης μόνο πρόσφατη δεν είναι . Στην πλειονότητα τους έχουν συνδέσει την επαγγελματική πορεία τους με το επιτυχημένο φροντιστήριο << κέντρο θετικών & θεωρητικών σπουδών >>, που λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , εδώ και 25 χρόνια ,αλλά και με άλλα φροντιστήρια του κέντρου και της περιφερίας .Διευθύνεται από τον , κ.Γιουβανούδη Γεώργιο,φυσικό,τον κ.Μαυρουδή Πάρι,φιλόλογο και νομικό,και την Κυρία Τσάκα Κασσιανή μαθηματικό.
Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης <<
 
Ωραιόκαστρο * << Που πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία σας >> ?
    Το μυστικό της επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο είναι ένας συνδυασμός παραγόντων . Το μεγάλο μας προσόν είναι η μεθοδική δουλεία προϊόν της εμπειρίας , αλλά και του αισθήματος ευθύνης του καθηγητικού team . Οι καθηγητές μας είναι , στο σύνολο τους , πλήρως εξειδικευμένοι, καθώς εργάστηκαν πολλά χρόνια στο παρελθόν πάνω σε συγκεκριμένα μόνο αντικείμενα διδασκαλίας,διαθέτουν ολοκληρωμένο υλικό ,που επιμελήθηκαν οι ίδιοι . Εχουν τη δυνατότητα να κωδικοποιούν την ύλη , καθιστώντας ευκολότερη την κατανόηση της, αλλά και τη διάθεση να ασχοληθούν με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά , προκειμένου να εντοπίσουν τις αδυναμίες του και να τον βοηθήσουν να τις αντιμετωπίσει .
   Σημαντικό ρόλο παίζει και η άρτια οργάνωση του φροντιστηρίου , που περιλαμβάνει τον προγραματισμό  για την ολοκλήρωση της διδακτέας ύλης και των επαναλήψεων σε προκαθορισμένο χρονικό σημείο , αλλα και τον έλεγχο της επίδοσης των μαθητών , με γραπτές εξετάσεις σε τακτά χρονικά  διαγωνίσματα .
    Τελευταίο αλλά όχι αμελητέο είναι το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ καθηγητών και μαθητών , που οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξυ τους και κάνει τα παιδιά να δέχονται καλόπιστα την πίεση που τους ασκείται και να έρχονται πρόθυμα στο μάθημα .Αυτό είναι που μας αναγνωρίζουν κάθε χρόνο , τόσο οι γονείς των μαθητών μας όσο και οι ίδιοι οι μαθητές >> .
  Ωραιόκαστρο * << Ποιές είναι οι προβλέψεις σας για την επίδοση των μαθητών σας φέτος >>?
    Οι μαθητές μας φέτος όπως κάθε χρόνο είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι .Παρά  το γεγονός ότι το φροντιστήριο βρίσκεται μόλις στο τρίτο έτος λειτουργίας του , λόγω των επιτυχιών του τα δύο προηγούμενα έτη , έχει  προσελκύσεισε όλες τις κατευθύνσεις  ικανούς μαθητές, με πολύ υψηλούς στόχους , οι οποίοι βελτίωσαν στη διάρκεια της χρονιάς ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις τους .
    Τα  αποτελέσματα τους στην προσομοίωση των εξετάσεων,που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες δημιούργησαν προσδοκίες για νέες επιτυχίες . Αλλά και οι μαθητές που δεν ξεκίνησαν τη χρονιά με ανάλογη υποδομή φαίνεται τελικώς οτι θα επιτύχουν τους στόχους που είχαν εξ" αρχής θέσει .
  Ωραιόκαστρο * << Φοιτούν σε σας μαθητές από άλλες περιοχές εκτός Ωραιοκάστρου >> .
     Κατά κύριο λόγο φοιτούν σε μας μαθητές του Ωραιοκάστρου,Παλαιοκάστρου και της Γαλήνης αλλά υπάρχουν και ορισμένοι από την πολίχνη, τον Εύοσμο και την Ηλιούπολη .
  Ωραιόκαστρο * << Είναι εύκολη η πρόσβαση στο φροντιστήριο >> ?
     Το φροντιστήριο μας βρίσκεται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου  ( Βασ .Γεωργίου 11 ) κάτι που καθίστα εύκολη την πρόσβαση σε αυτό . Ταυτόχρονα ο δρόμος που βρισκόμαστε είναι ήσυχος μακριά από θορυβώδη καταστήματα ,ωστε να πραγματοποιείται απρόσκοπτα η διδακτική διαδικασία .
  Ωραιόκαστρο * << Πως μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί σας >>  ?
    Η διεύθυνση μας είναι Βασ. Γεωργίου 11 . Το τηλ. μας 2310696100 και το e-mail μας είναι
                     en-gnosi@hotmail.com