διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/14/2013

Συνέντευξη από το Cafe Alemao


Συνέντευξη από το Sports Café  Alemao. O κύριος Δημητριάδης Νικόλαος μιλάει για τη συνταγή της επιτυχίας του.

 Ωραιόκαστρο-City: Πού βασίζεται την επιτυχία σας ;
 Δημητριάδης Ν.: *Βασικό στις μέρες μας είναι να έχουμε μια καθαρή σχέση με τον πελάτη μας, δηλαδή να μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια έχοντας τη συνείδηση μας καθαρή. Να του παρέχουμε το καλύτερο και πιο ποιοτικό προϊόν σε συνδυασμό πάντα με τη καλύτερη τιμή. Πολλοί έχουν την εντύπωση πως αν χαμηλώσουν τη τιμή πρέπει να χαμηλώσουν και την ποιότητα αυτό για μένα είναι ένα μεγάλο λάθος για αυτό και εμείς προτιμούμε να κρατήσουμε την  ποιότητα μας σε υψηλό επίπεδο.

 Ωραιόκαστρο-City: Σας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση ;
 Δητριάδης Ν.: Η οικονομική κρίση είναι ένα κεφάλαιο που έχει επηρεάσει όλη την Ελλάδα, φυσικά και μας έχει επηρεάσει αλλά η δουλεία μας και οι απαιτήσεις της δεν μας αφήνουν να κοιτάμε πίσω οπότε ήμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατόν. Εμείς δυστυχώς ή ευτυχώς ήμαστε μια επιχείρηση που γεννήθηκε μέσα στη κρίση οπότε αντέχουμε στους κραδασμούς και μάθαμε πάντα να πορευόμαστε έτσι.

  Ωραιόκαστρο-City: Θα πηγαίνατε να πιείτε καφέ σε ανταγωνιστή σας:
  Δητριάδης Ν.: Φυσικά και ΝΑΙ, το έχω κάνει πολλές φορές για μένα δεν υπάρχουν ανταγωνιστές όλοι κάνουμε τον αγώνα μας.

  Ωραιόκαστρο-City: Ποιο πιστευτέ πως είναι το δυνατό σας σημείο;
  Δητριάδης Ν.: Νομίζω πως το χιούμορ είναι ένα θετικό στοιχείο που έχω, δέχομαι το πείραγμα τη «καζούρα» όπως λέμε εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι . Ειδικά μερικές φορές η ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ μέσα είναι φοβερή.

   Ωραιόκαστρο-City: Εσείς έχετε κάποιο παράπονο από τον κόσμο του Ωραιοκάστρου όπως πολλοί επιχειρηματίες που λένε ότι δεν προτιμούν τον τόπο τους για τις αγορές τους.
   Δητριάδης Ν.: Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τους Δημότες Ωραιοκάστρου.