διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

5/16/2013

Συνέντευξη από το φροντιστήριο ΠΑΛΜΟΣ στο Ωραιοκάστρο

    


Το φροντιστήριο Παλμός ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο της Μέσης  Εκπαίδευσης το 2006 . Από τότε ως σήμερα η πορεία του  είναι μονίμως ανοδική. Τα φροντιστήρια Παλμός βρίσκονται στο κέντρο του Ωραιοκάστρου στην οδό Κομνηνώ 51. Μας έκανε εντύπωση η μοντέρνα διακόσμηση του χώρου το λογότυπο τους και οι αίθουσες διδασκαλίας τους .Ο Παλμός συγκαταλέγεται στα 2 καλύτερα φροντιστήρια του Ωραιοκάστρου. Αυτό το διαπιστώσαμε και από τους επιτυχόντες της προηγούμενης χρονιάς .
   Ωραιόκαστρο #  Ποιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας.
   Παλμός # Θα λέγαμε ότι ένα από τα μυστικά μας είναι η επιλογή εμπείρων καθηγητών με περγαμηνές και εξειδίκευση στο αντικείμενο τους . Ακόμη η οργάνωση του φροντιστηρίου και το κλίμα εμπιστοσύνης που υπάρχει σε κάθε επίπεδο . Δεν ξεχνάμε την συνεργασία με τους μαθητές σε θέματα ψυχολογικής υποστήριξης .
    Ωραιόκαστρο # Πιστεύεται ότι οι φετινοί μαθητές σας θα έχουν την ίδια απόδοση με μαθητές προηγούμενων ετών .
     Παλμός # Φυσικά , οι μαθητές _ υποψήφιοι λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις είναι σωστά προετοιμασμένοι και στο γνωστικό επίπεδο και ψυχολογικά . Προσπαθήσαμε όλοι μας να δώσουμε στα παιδιά πέραν των γνώσεων μας την ηρεμία και την σιγουριά για τις εξετάσεις . Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είμαστε σίγουροι για την επιτυχία των παιδιών μας .
 Ευχόμαστε στους μαθητές μας ολόψυχα καλή  επιτυχία και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αυτοί και οι γονείς τους.