διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/11/2012

Πληροφορίες για τις στρατιωτικές σχολές

Ο βασικός  προβληματισμός των νέων στις μέρες  μας είναι η επαγγελματική τους αποκατάσταση, είναι πολλοί οι νέοι που στρέφουν το ενδιαφέρον τους  στις στρατιωτικές σχολές λόγο της ανεργίας και της ανασφάλειας που μαστίζει την εποχή μας.
Η εισαγωγή για τις στρατιωτικές σχολές γίνετε ανεξαρτήτου φύλλου και ποσοστό θέσεων ανδρών ή γυναικών, κατά συνέπεια οι βάσεις για τα κορίτσια γίνονται πιο προσιτές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Τα στάδια των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι τα εξής:
Ψυχομετρικές διαδικασίες
• Υγειονομικές εξετάσεις
• Αθλητικές δοκιμασίες
Δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι από τις υγειονομικές επιτροπές και η βαθμολογίας τους υπερκαλύπτει τις βάσεις των σχολών, αλλά απορρίπτονται αυτομάτως λόγω του ότι δεν κατάφεραν να πιάσουν τα όρια των αθλητικών εξετάσεων. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία των υποψηφίων είναι να ξεπεράσουν τα προκαθορισμένα κατώτατα όρια, επίσης η ισοστάθμιση των ορίων μεταξύ ανδρών και γυναικών μετά το 2006 καθιστά αναγκαία την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων, καθώς γίνεται έντονα αντιληπτή η σημαντικότητα των αθλητικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές. Τον Ιούλιο του 2007 απέτυχε το 79%  των κοριτσιών, τον Ιούλιο του 2008 το 79,12% ,  το ίδιο ακριβώς  ποσοστό σημειώθηκες και το 2009 αλλά και 2010.
Εμείς, από την πλευρά μας με υπευθυνότητα σας δηλώνουμε ότι:
Η πολύχρονη εμπειρία μας στην αθλητική προετοιμασία και έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους αθλητικούς συλλόγους αλλά και με περισσότερους από 800 υποψηφίους με ποσοστό επιτυχίας 100%. Είναι το θεμέλιο και η εγγύηση για τη δική σας επιτυχία!