διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/02/2017

Πρώτη φορά Δημοτικό Συμβούλιο στα χρονικά του Ωραιοκάστρου ψήφισε ναι στην διαπλοκή και όχι στην διαφάνεια και στα αντικειμενικά μέτρα !!

Η διοίκηση Γαβότση έχει καταντήσει πλέον για το Ωραιόκαστρο ολοκληρωτικό καθεστώς , θυμίζει τον Ισπανό Φράνκο και τον Πατερούλη Στάλιν .
 Μιλάμε για το 16ο θέμα που συζητήθηκε στο τελευταίο συμβούλιο , δηλαδή η κατανομή ωρών προπονήσεων στους συλλόγους του Ωραιοκαστρου . 
Είδαμε έναν Δήμαρχο με νοήματα και τηλεφωνήματα την ώρα του συμβουλίου να προσπαθεί να σώσει το παρεάκι του . Έναν πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου να ουρλιάζει για να σώσει τον Δήμαρχο από τα ψέμματα που έλεγε . Έναν εντεταλμένο που δεν ήξερε τι έλεγε , χωρίς γνώσεις για τα αθλητικά του Ωραιοκάστρου να προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ανεύθυνος των υπεύθυνων ανεύθυνων της διοίκησης . Ένα τουρλουμπούκι δηλαδή από πλευράς διοίκησης να ψηφίζει ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ .

Ερώτηση λοιπόν του κ. Εδιρνέλη ...<< είναι δυνατόν πρόεδρος ομάδος και δημοτικός υπάλληλος ταυτόχρονα  να βγάζει το πρόγραμμα των ωρών στο Κονταξοπούλειο , είναι ηθικό ? >> Απάντηση Δημάρχου  << Δεν είναι Πρόεδρος , είναι μόνο υπάλληλος >> ΚΑΙ έρχεται ο κ. Καταρτζής και
παρουσιάζει έγγραφο που ο εν λόγο ( πρόεδρος - Υπάλληλος - καθαριστής πισίνας και ότι άλλο στην δούλεψη του Δημάρχου υπάρχει ) να παρουσιάσει έγγραφο που υπογράφει σαν πρόεδρος .
Τότε ο << από μηχανής  θεός >> ΨΕΥΤΗΣ ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ για να σώσει τον Δήμαρχο είπε την περίφημη παπαριά πως τις ώρες προπόνησης  τις έβγαλε επιτροπή . Ας μας πει το σκουλήκι ο Λοκοβίτης πόσα άτομα είχε η επιτροπή , αλλά μια φορά ψεύτης μια ζωή ψεύτης . Η επιτροπή είχε τα εξής άτομα , μόνο ένα τον ΤΣΑΜΕΣΙΔΗ . Αυτόν τον κύριο που είναι πανταχού παρόν στην δούλεψη του Δημάρχου . Φυσικά σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι την υπογραφή του και το άλλο δεν το βάζει πουθενά . Μη μας πείτε πως είναι και ο κ. Γιατσης γιατί αυτός δεν έχει στην δικαιοδοσία του το Κονταξοπούλειο !!!!!

Ένας Δήμαρχος που του αρέσει να γίνεται ρεζίλι να ενεργεί σαν πρωτάρης για να σώζει το παρεάκι του και τον κλειστό κύκλο του . Ένας Δήμαρχος χωρίς να ξέρει πως λειτουργούν τα αθλητικά σωματεία , νομίζοντας πως με έναν Τσαμεσίδη και με ψέμματα όλα θα είναι καλά .
 Έχοντας στον κύκλο του τον πρόεδρο των ρουφίανων ,( ξέρετε τον ΜΠΕΡΙΑ) , τον αρχιψεύτη των σκουληκιών  (ξέρετε τον ΛΟΚΟΒΙΤΗ ) , μια Δημοτική σύμβουλο ξέρετε αυτή που έρχεται και φεύγει οπότε θέλει  ( και παίρνει και την ίδια θέση ) .
 Ένας Δήμαρχος που κάποιοι από τη παρέα του   χρόνια τώρα έχουν  χάσει όλες τις μάχες από τον λαοπρόβλητο σύλλογο ΔΑΣΩ , Ξέρετε ( Δικαστήρια , εφορία , ΙΚΑ κλπ κλπ ) , όλα αυτά που κάνανε εναντίων του συλλόγου .
Δεν φτάνουν μόνο αυτά έχουμε και συνέχεια στον κατήφορο του Δημάρχου !!Σε ερώτηση του κ. Καταρτζή γιατί ανακοίνωσε ένωση των ομάδων στην ΛΗΤΗ ο Δήμαρχος είπε άλλο ένα ψέμα πως τελικά το ΔΑΣΩ δεν ήθελε και ουσιαστικά εξαπατήθηκε . Ξέχασε ότι το ΔΑΣΩ είχε τις αντιρρήσεις του 12 μέρες πριν , ( ξέρετε τότε που ο ΨΕΥΤΗΣ ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ έκανε την μια και μοναδική συνάντηση των συλλόγων ) !!!!! 
Πως σου αρέσει Δήμαρχε να γίνεσαι ρεζίλι τώρα στο τέλος της πολιτικής σου καριέρας , να άγεσαι και να φέρεσαι από τρία-τέσσερα άτομα που μόνο κακό σου κάνουν .
Αντί να σκύψεις και να ακούσεις τις φωνές  των ανθρώπων εσύ ταμπουρώθηκες πίσω από πραιτοριανούς νομίζοντας πως οι εκλογές που έρχονται θα τις κερδίσεις με ψέμματα .
Έτσι λοιπόν η αντιπολίτευση πρότεινε να μπουν αντικειμενικά μέτρα στην κατανομή ωρών στους συλλόγους και η συμπολίτευση ψήφισε προς έκπληξη όλων ΌΧΙ στα αντικειμενικά κριτήρια , ΝΑΙ σε παραπάνω ώρες στον ΤΣΑΜΕΣΙΔΗ  ,ναι στα ψέμματα , ναι στο κάτω από το τραπέζι  , φυσικά  μερικοί που είχαν τσίπα το έκαναν με σκυμμένο κεφάλι .


ΥΠ.Σ αριθμός 1 
 Κύριε Καρύδη ασχοληθήκατε με την ιστορία του ΔΑΣΩ για να μπερδέψετε τα πράγματα  . Στην επόμενη ανάρτηση μας θα ασχοληθούμε και εμείς με την ιστορία σας και με την ιστορία του ΔΑΣΩ . Σας θυμίζουμε μόνο αυτό το οποίο ξεχάσατε  << αντιπρόεδρος στην ίδρυση του ΔΑΣΩ ήταν ο κ. Τσαμεσίδης και όχι άλλος .......).
Αλλά μια φορά πρασινοφρουρός πολλές φορές Γαβοτσοφρουρός .

ΥΠ . Σ αριθμός 2 
Μετά τον κ. Καρύδη θα δούμε όλοι μαζί μερικά άρθρα από τον κανονισμό των γηπέδων .

ΥΠ . Σ αριθμός 3 
Λοκοβίτη είσαι ψεύτης και σκουλήκι κάνε μου μήνυση εγώ θα το αποδείξω αυτό που λέω εσύ μπορείς να αποδείξεις αυτό που είπες ?