διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/24/2014

"Πήγε για μαλί ο Δήμαρχος και βγήκε κουρεμένος" στη λαική συνέλευση της Φιλαδέλφειας !!

 
 
Τελικά για "μαλλί" πήγε ο κ. Δήμαρχος στη λαϊκή συνέλευση της Φιλαδέλφειας και "βγήκε κουρεμένος".
 
Η μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων τον υποδέχθηκαν με σωρεία παραπόνων, (γέφυρα, κολοβακτηρίδια, γεωτρήσεις, αποχετευτικό, συγκοινωνία, διακοπές ηλεκτροδότησης, έλλειψη σχολικών χώρων, κ.λ.π) Στα περισσότερα από αυτά δεν απάντησε με σαφήνεια αλλά με υπεκφυγές, μισόλογα και "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε". Έτσι είναι όταν δεν έχουν όραμα , πλάνο , και πρόγραμμα .
 
  Εκεί που όμως έδωσε ρεσιτάλ ήταν όταν ρωτήθηκε από τον επικεφαλής της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Γρηγόρη Εδιρνέλη για την ποινική απόδοση ευθυνών  στο θέμα της κατασκευής της υπό κατασκευή γέφυρας της Φιλαδέλφειας όταν τόνισε ότι ακόμη και η αποπεράτωση της δεν θα λύσει το πρόβλημα της υπερχείλισης του ποταμού.
 Μια από τα ίδια δηλαδή , θα παρακαλούμε τον ΠαπαΝικόλα να κάνει λιτανείες για να μην βρέχει στην Φιλαδέλφεια .
 
Στην ερώτηση λοιπόν του επικεφαλής της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  γιατί δεν αναζητούνται οι υπεύθυνοι (όποιοι και να είναι αυτοί, π.χ τεχνική υπηρεσία, προηγούμενη ή νυν διοίκηση, επιβλέποντες, περιφέρεια, κ.λ.π)  δήλωσε επί λέξη: "Εγώ δεν θέλω να πάει φυλακή ο Σαραμάντος. τι θα κερδίσουμε άλλωστε όποιος και να πάει φυλακή; Δεν είναι του χαρακτήρα μου οι μηνύσεις" Βέβαια για την  ταμπακιέρα ούτε λόγος. Δηλαδή για τα λεφτά των δημοτών (περί τα 800.000 Ευρώ) που πετιούνται στον αέρα, δεν είπε τίποτα. Μάλιστα  επιτέθηκε στους παρευρισκομένους με έμμεσο τρόπο, αφού τους πρότεινε να αποφασίσουν αν θέλουν να σταματήσουν εδώ την γέφυρα ή να την τελειώσουν.
Έχουμε και άλλη τακτική Σαμαρά εδώ !!! Ή μη μιλάτε για να σας βάλουμε κάνα 10 κιλά μπετόν παραπάνω ή θα σας αφήσουμε βρεγμένους !! Εμείς ήρθαμε να κάνουμε τους Πρίγκιπες και όχι να ακούμε τα παράπονά σας !!! Κάτι τέτοιο σαν να μας λέει !!!
 
 
Επίσης πρότεινε στον κ. Εδιρνέλη να κυνηγήσει μόνος του αυτή την ιστορία και αυτός θα του δώσει όποια στοιχεία του χρειαστούν. Βέβαια ο κ. Εδιρνέλης δεν πιάστηκε κορόιδο και αντιπρότεινε να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτό το θέμα και εκεί να φανούν ποίοι σύμβουλοι θα αποσιωπήσουν την "οσμή σκανδάλου" και ποιοί θα ζητήσουν την έρευνα του από τη δικαιοσύνη.
Έτσι με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε η πολυμελής αντιπροσωπεία της διοίκησης, που μετά από το κάζο αυτό, μάλλον δύσκολα θα επαναλάβουν το εγχείρημα των λαϊκών συνελεύσεων.
Θα προτείναμε να λάβει θέση και ο Κύριος Καρύδης αφού πρώτα διαβάσει τον κανονισμό .
Θα θέλαμε να ακούσουμε και την άποψη του Κυρίου Τσακαλίδη , αν ξέρει που είναι η Φιλαδέλφεια .

Οψόμεθα.