διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

6/13/2018

Όταν ο Βαγγέλης Μπόγιας έφευγε από τον ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου στις 20 - 9 - 2016 για το θέμα της Μακεδονίας !

 

Υπουργέ εξωτερικών , κ. Κοτζιά μας είπατε ψέμματα για το << erga-omnes >> . 

Είπατε ένα όνομα για όλες τις χρήσεις , είπατε αμετάφραστο , είπατε πως το όνομα θα είναι στην  γλώσσα των Σκοπίων , είπατε ένα όνομα  για μέσα και έξω από το κράτος τους , είπατε πως τα διακριτικά στα αυτοκίνητα θα αναγράφουν τα δύο πρώτα γράμματα του αδιαίρετου ονόματος , μιλήσατε για την γλώσσα πως δεν είναι Μακεδονική , είπατε πως δεν θα πάρουν την Μακεδονική ιθαγένεια .........
ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <<  ERGA_OMNES >> . Είναι << parta-ola >> !!
Δικαιώνεται ο Μπόγιας Βαγγέλης που έφυγε από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Μακεδονίας στις 20 -9 - 2016 !!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητέ φίλε και συναγωνιστή Βαγγέλη Μπόγια,
Αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Βόρειο Ελληνισμό και την Μακεδονία αναθυμήθηκα την διορατικότητα και την ευθιξία που σε οδήγησαν στην παραίτησή σου από το κυβερνών κόμμα προ διετίας. Όταν ακόμα οι
κυβερνώντες διαβεβαίωναν ψευδώς ότι το όνομα «Μακεδονία» είναι αδιαπραγμάτευτο εσύ διέβλεπες ότι πρακτικά δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους και την λαϊκή εντολή, ειδικά στο σκοπιανό ζήτημα.
Και θυμάμαι ότι πριν πάρεις την οριστική σου απόφαση ζήτησες την γνώμη μου.
Συγχαρητήρια για το πατριωτικό σου ήθος, το οποίο τοποθετείς πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον.
Μένει να ελπίσουμε οι ιστορικές συγκυρίες να ανατρέψουν το ξεπούλημα της Βόρειας Ελλάδας.
Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Χ. Μήτσιου
Συγγραφέας, Master Α.Π.Θ.

Η Παραίτηση του Βαγγέλη Μπόγια από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 
20-9-2016

http://oraiokastro-city.blogspot.com/2016/09/paretisi-apo-siriza-oraiokastrou-mpogia-vaggeli.html

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ . ΜΠΟΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Αισθάνομαι προδομένος από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ως εκ τούτου αποχωρώ από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου. Διέθεσα χρόνο και δυναμική επειδή πίστεψα στα λόγια του Τσίπρα και στο «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ανέμενα μια πατριωτική δημοκρατική πολιτική που θα έβαζε φρένο στην οικονομική, κοινωνική κι εθνική εξαθλίωση της Ελλάδας. Όμως διαψεύστηκα οικτρά. Η κατρακύλα επιταχύνθηκε. Το καλάθι της νοικοκυράς άδειασε, οι άνεργοι πολλαπλασιάστηκαν, οι επιχειρήσεις λιγόστεψαν, τα σύνορα παραβιάστηκαν. Οι εσωτερικές κι εξωτερικές εξελίξεις και η διαχείρισή τους από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαφαίνονται καταστροφικές.
Και κυρίως εστιάζω στο Μακεδονικό: η διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης Τσίπρα−Καμμένου να υποχωρήσει στο θέμα της ονομασίας της FYROM παραχωρώντας το ελληνικό όνομα «Μακεδονία» θα αποβεί ολέθρια για τα ζωτικά συμφέροντα ειδικά της Βόρειας Ελλάδας και για την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της περιοχής. Επειδή ως Μακεδόνας και Έλληνας αισθάνομαι προδομένος, νιώθω την ηθική υποχρέωση να αποχωρήσω από το κυβερνών κόμμα. Είναι συνειδησιακό μου καθήκον προς τους Μακεδονομάχους προγόνους μου και προς τους συμπατριώτες μου!
Βαγγέλης Μπόγιας
Μέλος Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου