διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

2/18/2018

Ο Γυμναστικός Όμιλος Ωραιοκάστρου << ΚΟΥΝΓΚ - ΦΟΥ >> , έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα !!

Ο Γυμναστικός Όμιλος Ωραιοκάστρου << Κουνγκ-φου >> έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα !
Πολλοί αθλητές και γονείς έδωσαν το παρόν σε αυτή την μικρή γιορτή το Σάββατο το πρωί στο κτήριο του << Παύλου Μελά >> στο Παλιόκαστρο .
Την Βασιλόπιτα την ευλόγησε ο Πάτερ Νικόλαος Μοναστηρίδης  και παρευρέθηκαν  στην γιορτή  ,ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης , Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αταμιάν , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ζιακούλης και ο Εντεταλμένος Αθλητισμού κ. Λοκοβίτης .
Στην βασιλόπιτα παρευρέθει και ο Γ.Γ ,του φιλικού σωματίου Δ.Α.Σ.Ω , Αστέριος Μπάτος !
Την γιορτή άνοιξε η Αντιπρόεδρος Β΄Βαθμιας Εκπαίδευσης και ΔΥΑΩ   ,  Δημοτική Σύμβουλος   κ. Χριστίνα Βαμβακη-Λιμπατε , τονίζοντας μερικά
Ιστορικά σημεία της ομάδος , << ........Πρόκειται για έναν αθλητικό Σύλλογο  που πέρασε από διάφορες περιόδους, ανάπτυξης και ύφεσης , αλλά στη  διάρκεια των 32 ετών έχει να επιδείξει πλήθος αθλητών που γαλουχήθηκαν με ήθος και ηθική ............Στην διάρκεια των 32 χρόνων ο Σύλλογος μας  μετεξελίχθηκε, αναβαθμίστηκε , και συνεχίζει να έχει μια αξιόλογη παρουσία στα δρώμενα του Ελληνικού αθλητισμού ..........>>. 
Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε η Υπεύθυνη Γυναικών Β. Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Ν.Δ και Τοπική Σύμβουλος κ. Στέλλα Ιννου λέγοντας πως << .....  υπήρξα και εγώ αθλήτρια αυτής της ομάδος , γαλουχήθηκε και έχω αγωνιστεί   σε πολλές διοργανώσεις , κερδίζοντας πανελλήνια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ...... ο Σύλλογός μας έχει κάνει πολλά μέχρι τώρα ΑΛΛΑ είναι πολλά περισσότερα αυτά που έχει να κάνει από εδώ και πέρα .......>> . 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λιούρας έδωσε τιμητική Μαύρη Ζώνη στον Δήμαρχο Ωραιοκαστρου με Τιμητικό Δίπλωμα από τον σύλλογο προπονητών ΚΟΥΝΓΚ-ΦΟΥ . 
Με την σειρά της η κ. Ιννου , κάτοχος 2 Νταν και Πρωταθλήτρια , τίμησε τον Πάτερ Νικόλαο Μοναστηρίδη δίδοντας του Τιμητική Μαύρη Ζώνη με τιμητικό Δίπλωμα από τον σύλλογο προπονητών  ΚΟΥΝΓΚ-ΦΟΥ .