διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/10/2017

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Α.Ε.Ε.

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!
Από τις αρχές του 2013 θέσαμε ως κύριο στόχο την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους, γιατί η πληρωμή του ΟΑΕΕ/ΤΕΒΕ ήταν ο μεγάλος βραχνάς του επαγγελματία. Ο στόχος επετεύχθη!
Επιτέλους βρέθηκε η κυβέρνηση που έβαλε τέλος στην αδικία του να πληρώνουν όλοι, οικονομικά ισχυροί και ανίσχυροι, τα ίδια! Τώρα πια θα πληρώνει ο καθένας ανάλογα με το εισόδημά του. Τώρα πια θα πληρώνουν οι πλούσιοι περισσότερα και οι φτωχοί λιγότερα για ασφάλιση-συνταξιοδότηση, όπως είναι το σωστό και το δίκαιο.
Είναι πολύ θετικό κι ελπιδοφόρο ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τήρησαν την υπόσχεσή τους ανακουφίζοντας πολλές χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους!
Ο βασικός μας στόχος εκπληρώθηκε! Τώρα απομένει
η αναπροσαρμογή του Τέλους Επιτηδεύματος ώστε να λάβει και αυτό έναν πιο αναλογικό χαρακτήρα, για να μην είναι ίσο κι όμοιο για όλους, πράγμα άδικο και παράλογο.
Η εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου ικανοποιεί τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους, και παρά τη σκληρή κριτική που έχουμε ασκήσει, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το πολύ θετικό βήμα που έγινε.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, 08/03/2017