διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/25/2017

Νέα διανομή τροφίμων στο δήμο Ωραιοκάστρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                             
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα διανομή τροφίμων στο δήμο Ωραιοκάστρου

Την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 30- 31 Μαρτίου 2017 ο δήμος Ωραιοκάστρου προχωρά στη διανομή τροφίμων και αγαθών σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, διανέμοντας το πακέτο με είδη πρώτης ανάγκης στην πρώτη ομάδα ωφελούμενων (450 δικαιούχοι) του προγράμματος του ΤΕΒΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω του υπουργείου Εργασίας και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η δεύτερη διανομή στους υπόλοιπους 445 δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 6-7 Απριλίου 2017.  

Τα είδη που θα διανεμηθούν την πρώτη ημέρα είναι μήλα και πορτοκάλια χυμού, χοιρινό και βόειο κρέας, ενώ τη
δεύτερη θα διανεμηθούν φασόλια, φακές, κοτόσουπα, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, τοματοπολτός, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, γάλα μακράς διαρκείας, corn flakes, μέλι, μαρμελάδα, ζάχαρη, κομπόστα και ελιές.

Τις επόμενες ημέρες που θα πραγματοποιηθεί και η παραλαβή των προϊόντων οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου υπό την επίβλεψη και παρακολούθηση του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Πέτρου Αταμιάν θα φροντίσουν για την ετοιμασία των συσκευασιών προκειμένου να μην υπάρξει  ταλαιπωρία κατά την παραλαβή τους από τους δικαιούχους.

Όλοι οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, που ανέρχονται σε 895 άτομα, θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα που θα τους δοθούν τα προϊόντα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.
Η παραλαβή των προϊόντων για τους ωφελούμενους θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4 - έναντι δημαρχείου) και οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων