διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

3/23/2017

Σε αποκατάσταση κολωνακίων πεζοδρομίων προχώρησε σήμερα η αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                             
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε αποκατάσταση των κολωνακίων πεζοδρομίων τα οποία έχουν τοποθετηθεί από το δήμο Ωραιοκάστρου ώστε να περιοριστεί το επίμονο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης οχημάτων προχώρησαν σήμερα συνεργεία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Δ.Ε. Μυγδονίας Ευάγγελο Καραστερίου τα κολωνάκια απομακρύνονται επανειλημμένα από παρόδιες κατοικίες και ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και οδηγούς για να εξασφαλίσουν μια θέση στάθμευσης, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις καταστρέφονται εντελώς. «Σήμερα νωρίς το πρωί αντικαταστήσαμε τα κολωνάκια στην οδό Κομνηνών για
τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραστερίου και συμπλήρωσε: «Πρέπει ο κάθε πολίτης να αναλαμβάνει τις ευθύνες του για την ομαλή λειτουργία κυρίως της αγοράς του Ωραιοκάστρου. Προσπαθούμε από πλευράς του δήμου να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ομαλή διέλευση τόσο των αυτοκινήτων, όσο και των λεωφορείων του ΟΑΣΘ».


Μάλιστα ο κ. Καραστερίου υποστήριξε ότι ο δήμος προσανατολίζεται ακόμη και στην επιβολή προστίμων στους παραβάτες τονίζοντας πως η υπηρεσία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση κολωνακίων που έχουν αφαιρεθεί σε όλους τους δρόμους του Ωραιοκάστρου.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων