διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

2/23/2017

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΙΜ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ!




ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΙΜ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ!
Συνεπής ο Τραμπ στις προεκλογικές του δεσμεύσεις καθώς προετοιμάζει πρόσκληση Βορειοκορεατών διπλωματών στην Ουάσιγκτον για συνομιλίες.
Παράλληλα ο Κιμ Τζονγκ Ουν ξηλώνει τη διαφθορά από τον κρατικό μηχανισμό της Λαοκρατικής Κορέας, λαμβάνοντας το μήνυμα από την κοινωνική αναταραχή κατά της κρατικής διαφθοράς στη Νότια Κορέα. Πολλοί αξιωματούχοι παύτηκαν, ανάμεσά τους και ο αρχηγός της κρατικής ασφάλειας λόγω χρηματισμού και κατάχρησης εξουσίας.
Ταυτόχρονα η ηγεσία του βορρά εξασφαλίζει συνθήκες πολιτικής και φορολογικής σταθερότητας, καθώς δεκάδες νοτιοκορεατικές επιχειρήσεις περνούν τα σύνορα και εγκαθίστανται στο βορειοκορεατικό έδαφος.
Υπό την διεύθυνση του ίδιου του Κιμ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου ως προειδοποίηση για την πρόθεση των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν πυρηνικά στη Νότια Κορέα. Στη Σεούλ εκτός από τη διεφθαρμένη και
υπόδικη κυβέρνηση, όλοι οι άλλοι, αντιπολίτευση και λαός, διαμαρτύρονται κατά των αμερικανικών πυραύλων, γιατί δεν θέλουν ο νατοϊκός παράγοντας να υπονομεύει διαρκώς την προσέγγιση βορρά-νότου στην κορεατική χερσόνησο.
Το δυσάρεστο είναι ότι όπως φαίνεται δυτικές μυστικές υπηρεσίες δολοφόνησαν εκφοβιστικά τον Κιμ Τζονγκ Ναμ, αδερφό του Προέδρου Κιμ, και προσπαθούν να του φορτώσουν την ευθύνη, αν και το θύμα δεν έχει καν ταυτοποιηθεί αφού το διαβατήριο του φέρει άλλο όνομα. Το ψέμα κατά της Βόρειας Κορέας κυριαρχεί στη δυτική ειδησεογραφία, που συνεχώς διαψεύδεται από τα γεγονότα, και γι’ αυτό δεν πείθει πια.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, 20/02/2017