διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/05/2016

ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΕΣΤΡΟ .





































Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι εμείς στο Μικρό Μαέστρο έχουμε ήδη μπει σε γιορτινή τροχιά. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο φωτεινά λαμπάκια, ωραίες μαμαδίστικες μυρωδιές από την κουζίνα και δώρα. Πάνω και πέρα από αυτά τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Παίρνουμε και δίνουμε απλόχερα αγάπη σε όλους και μοιραζόμαστε ότι μπορούμε από το υστέρημά μας με τους συνανθρώπους μας!
Έτσι, λοιπόν και τη φετινή χρονιά ο Μικρός Μαέστρος θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και χρήματα και τα παιδιά του Μικρού Μαέστρου θα επισκεφτούν το Παιδικό Χωριό Φιλύρου, για να προσφέρουν όλα τα ήδη που έχουν συγκεντρωθεί με τη δική σας στήριξη.
Όπως προαναφέρθηκε, θα συγκεντρωθούν και χρήματα για να δοθούν στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου. Για το σκοπό αυτό το Σάββατο 10/12 ορίστηκε ως Ημέρα Φιλανθρωπίας κι έτσι από τις 17:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο χώρο του
Μικρού Μαέστρου, στη Ναρκίσσου 15, κατά την οποία όλοι εσείς θα έχετε την ευκαιρία μέσα από ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, να δημιουργήσετε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Κατασκευή, από την οποία θα συγκεντρωθούν χρήματα για να προσφέρουμε στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου.
Θα το ονομάσουμε λοιπόν, Χριστουγεννιάτικο, Φιλανθρωπικό, Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε και να καλέσετε και τους φίλους και τους συγγενείς σας για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί με ποικίλες τεχνικές, χειροποίητες κατασκευές, τις οποίες θα φιλοτεχνήσει ο καθένας από εσάς με το δικό του προσωπικό γούστο και θα την πάρει στο σπίτι του. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις προτάσεις διακοσμητικών και με τη βοήθεια της κας Μαρίας Χιονίδου θα ολοκληρώσετε το δημιούργημά σας. Οι τέσσερις προτάσεις και το κόστος της κάθε μιας, από όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για το σκοπό μας, είναι οι εξής:


  • Ξύλινο διακοσμητικό : 7€
  • Μπάλα πλεξι-γκλας : 7€
  • Κεραμίδι : 9€
  • Ρόδι : 9€


Την Ημέρα Φιλανθρωπίας, 10/12 και κατά τις ώρες 17:00 με 20:00 θα συγκεντρωθούν και τα είδη που θα προσφέρουμε, όπως τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια (σε καλή κατάσταση). Όλα τα αγαθά θα παραδοθούν στους υπευθύνους του Παιδικού Χωριού Φιλύρου, στις 17/12 ημέρα των χριστουγεννιάτικων θεατρικών παραστάσεων του Μικρού Μαέστρου, που θα τελεστούν στο Παιδικό Χωριού Φιλύρου και για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε στο site μας www.mikrosmaestros.gr.
Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου, Φιλανθρωπικού, Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου τα παιδιά θα απασχολούνται στο χώρο μας από τις παιδαγωγούς, έτσι ώστε βιώνοντας κι αυτά από κοντά όλη αυτή την προσπάθεια, να νιώσουν το μεγαλείο της προσφοράς.
Είμαστε σίγουροι ότι όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος θα αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας και θα της δώσετε την αξία που της αρμόζει. Πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας χαμόγελα και ελπίδα.
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την ημέρα αγάπης και φιλανθρωπίας!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με τιμή

Η Διεύθυνση του Μικρού Μαέστρου