διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

12/08/2016

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Μελισσοχωρίου !


Με ιδιαίτερη θλίψη διαπιστώσαμε ότι στο χθεσινό (06.12.2016) Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ. Γαβότσης ανέφερε ότι «το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μελισσοχωρίου έχει συνάντηση μαζί μου την Παρασκευή για να ζητήσει το κλείσιμο του Δημοτικού Σχολείου στις εγκαταστάσεις Σκάρα».
Έχοντας παρακολουθήσει πλέον το εν λόγω απόσπασμα από τη συνεδρίαση, γίνεται δυστυχώς αντιληπτό από τον κάθε καλόπιστο ότι ο κ. Δήμαρχος με τη συγκεκριμένη αναφορά επιχείρησε τη σπορά διχόνοιας και την υποδαύλιση διαμάχης μεταξύ των κατοίκων του Μελισσοχωρίου, αλλά και μεταξύ των κατοίκων Μελισσοχωρίου και Δρυμού!
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε λοιπόν απερίφραστα ότι:
  Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιθυμία και στόχο μας το κλείσιμο του Δημοτικού σχολείου στις εγκαταστάσεις του Σκάρα. Κανένας γονέας δεν έχει λόγο να επιθυμεί την υπερφόρτωση του σχολικού συγκροτήματος του δημοτικού Μελισσοχωρίου. Όλοι αντίθετα έχουμε κοινούς λόγους τα υπάρχοντα συγκροτήματα να λειτουργούν ποιοτικά για το καλό των παιδιών μας.
  Είμαστε υπέρ της λειτουργίας Λυκείου για όλες τις τάξεις στις εγκαταστάσεις Σκάρα. Είναι δίκαιο και λογικό τα παιδιά μας να
νιώθουν και να έχουν μια σταθερή σχολική στέγη στα λυκειακά τους χρόνια.
Τέλος διευκρινίζουμε ότι το ρόλο μας ως Μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων τον παίρνουμε ιδιαίτερα σοβαρά, γιατί αφορά τα παιδιά μας και τον τόπο που ζούμε. Πολιτική με τα παιδιά μας δεν έχουμε το δικαίωμα ή την πολυτέλεια να κάνουμε.
Το ίδιο όμως απαιτείται να επιδεικνύει και η διοίκηση του Δήμου, απέχοντας από διασπορά ανακριβειών και από τακτικές που προσιδιάζουν στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» που μας θέλει όλους εναντίον όλων...
Ως Σύλλογος θα παραμείνουμε συνεπείς στην υποχρέωσή μας να ενεργούμε για το καλό των παιδιών μας με σεβασμό προς όλους τους συμπολίτες μας, καθώς δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό να μας χωρίζει, όταν μας ενώνουν οι κοινές αγωνίες για τα παιδιά μας.
Στα πλαίσια αυτά παραμένουμε στη διάθεση της δημοτικής αρχής για λύσεις μακριά από όποια μικροπολιτική που θα βλάψει τελικά όλους μας.
Μελισσοχώρι, 07.12.2016
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Μελισσοχωρίου