διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

10/20/2016

Απάντηση από το oraiokastrocity στην Πρόεδρο του Κεραυνού Ωραιοκάστρου .


Φίλτατη κυρία Πρόεδρε του Κεραυνού Ωραιοκάστρου είδαμε με έκπληξη τα όσα γράψατε σε φιλικό ΜΠΛΟΚ για να δικαιολογήσετε την αδικαιολόγητη αδιαφορία σας στην  επέτειο του Μακεδονικού αγώνα . Το μόνο που κάνατε είναι να επιτίθεστε στο μπλοκ μας για το ξεμπρόστιασμα που σας κάναμε . 
Είναι ηθικό καθήκον μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Κεραυνός και κατά συνέπεια η Πρόεδρος του να αποδώσει τιμές  σε ήρωες που αν δεν ήταν αυτοί τότε , εσείς ή δεν θα ήσασταν εδώ ή θα μιλούσατε άλλη γλώσσα .
Οι άνθρωποι που είναι ηθικοί , έχουν ήθος και συνείδηση , αντιλαμβάνονται και το καθήκον , οι άνθρωποι που δεν έχουν το ένα από τα δυο  ή και τα δυο ,.... ξεχνάνε τα παπούτσια τους στο τσαγκάρη . Όσο άφορα το
δωδεκάποντο , ας ερχόσασταν και με παντόφλες , αλλά εσείς νομίσατε ότι δεν θα αντιληφθεί ο κόσμος την αδιαφορία σας .
Εμείς λοιπόν το αντιληφθήκαμε και λέμε πως ο Κεραυνός Ωραιοκαστρου ( δια της Προέδρου ) δεν τιμά τους νεκρούς του Μακεδονικού Αγώνα .
Ελπίζουμε μετά από αυτά που γράψατε για τα παντεσπάνια να μην σας δούμε να τιμάτε  άλλες επετείους ! Άλλωστε κατά τα δικά σας λόγια  (....αυτά .... έπονται ).
Οι δικοί σας παππούδες όπως γράφετε , που πολέμησαν στην Καστοριά , δεν θα ήταν και πολύ περήφανοι για μια εγγονή , που μια φορά τον χρόνο , δεν τους θυμάται έστω και με ένα φύλλο Δάφνης .
Αλλά εσείς προτιμάτε τα άγια χώματα της Μακεδονίας , όπως γράφετε , να τα πατάτε μόνο με δωδεκάποντα .
Ελπίζουμε και μεις να κάνετε την αυτοκριτική σας , να ζητήσετε συγνώμη από τον κόσμο του Κεραυνού για την αδιαφορία σας  και να σας δούμε με κατάνυξη του χρόνου στην ίδια επέτειο να βάζετε ένα φύλο Δάφνης . Όχι για μας , αλλά για τον κόσμο που εκπροσωπείτε και για τους παππούδες σας .

Υ. Γ
Εμείς λέμε 

Τελικά οι σύλλογοι που τιμούν τους προγόνους μας είναι μόνο 4 στο Ωραιόκαστρο 


Ένωση ποντίων και φίλων , ΔΑΣ .Ωραιοκάστρου , Δαναός  και Α.Σ Ωραιοκάστρου ( sport club ) , είναι οι σύλλογοι που έχουν συνείδηση και ήθος .
oraiokastrocity.



Αυτά μας εγραψε η Πρόεδρος του Κεραυνού Ωραιοκάστρου .

«Φίλτατε» Κύριε blogger, οι δραστηριότητες ειδικά των αθλητικών συλλόγων , είναι σημαντικότερες από τα…δαφνοστολίσματα,.. αυτά…έπονται. Δεν κρίνονται με υποκειμενικό ‘’ηθικόμετρο’’.
Πόσο «βαθιά νυχτωμένοι», είναι κάποιοι!!! Χαρακτηρίζουν απερίσκεπτα Ηθικούς, όσους καταθέτουν στεφάνια και Ανήθικους δηλαδή τους υπολοίπους???
Η Ηθική είναι ρευστή έννοια. Εκεί που σταματά η δική τους, ξεκινά η δική μας!
Μιλώ προσωπικά και ριγώ…οι δικοί μου παππούδες, μιάς και κατάγομαι από την Καστοριά, πολέμησαν στο ίδιο μετερίζι με τον Αείμνηστο Παύλο Μελά και πότισαν με το αίμα τους τα Άγια Χώματα της Μακεδονίας. Αυτό κι αν είναι φόρος Τιμής….δεν μείναμε σε ένα «τυπικό στεφάνι».
Κι επειδή οι καιροί είναι άκρως χαλεποί, ΤΑ παπούτσια μου ήταν στον τσαγκάρη για επιδιόρθωση. Επουδενί, ήθελα να παραστώ με δωδεκάποντο…που το έχω να βρίσκεται για γάμους και …βεγγέρες.
Όσο για τα 62 χρόνια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ???? Εκπλήσσομαι!!! Τώρα θυμηθήκατε τα πολλά έτη του και τη σημαίνουσα Ιστορία του? Όταν δεν μετράει τίποτα από τα δυό , για να του δοθεί ΤΙΜΗΣ ένεκεν, ΜΙΣΗ ώρα επιπλέον στα γήπεδα? Με αποτέλεσμα να ζητιανεύουμε! Ταιριάζουν τα χρόνια και η ιστορία με την Επαιτεία?
Μήπως, λόγω ανηθικότητας δεν του δίνεται? Εφ’ όσον υπάρχουν οι ηθικοί που τις καρπούνται!
Τι να πώ?
ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ, ….ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ …..ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ενάντια στους ανεγκέφαλους…Μάταια? ..Δεν μπορεί…πές-πές κάτι θα μείνει…ΕΛΠΙΖΩ.