διαφημιστείτε στο oraiokastro-city.gr

κατηγορίες του oraiokastro-city.gr

8/24/2016

Ο ΑΣΑΝΤ ΣΩΖΕΙ ΤΟ «ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»!

















ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ  ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ  ДРУЖБЫ 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.08.2016:
 Ρώσοι και Αμερικάνοι βομβάρδισαν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία, αλλά αυτοί που τους αποδεκάτισαν στις μάχες σώμα με σώμα, και τους απώθησαν απελευθερώνοντας τις πόλεις είναι κυρίως οι Κούρδοι.
       Όμως η Δαμασκός έδωσε δυνατότητα στο ISIS να ξεφύγει και να ανασυγκροτηθεί. Γιατί ξαφνικά και απροειδοποίητα μετά από 5 χρόνια συνεργασίας κατά του ISIS από τον Μάρτιο του 2011, και ενώ οι κουρδικές δυνάμεις κοντεύουν να αποτελειώσουν τις ισλαμικές δυνάμεις, ο στρατός της
κυβέρνησης Άσαντ βομβάρδισε από ξηράς κι από αέρος θέσεις των Κούρδωνστην πόλη Χασάκα σκοτώνοντας κυρίως αμάχους!
       Αυτό έγινε μετά τη ρωσική πρωτοβουλία για  προσέγγιση Άγκυρας-Δαμασκού με τη μεσολάβηση του Ιράν και του Αζερμπαϊτζάν. Η Τουρκία ζήτησε από τον Άσαντ την εκδίωξη των Κούρδων και τη χαλάρωση προς τους τζιχαντιστές της τουρκικής κυβέρνησης. Ο εκπρόσωπος των κουρδικών Μονάδων Λαϊκής Προστασίας χαρακτήρισε την απόφαση του Άσαντ «αυτοκτονία»!  Ήδη οι Κούρδοι κατέλαβαν τη Χασάκα, ενώ η Τουρκία ετοιμάζει εισβολή στη Συρία.
       Θυμίζουμε ότι δεκάδες χιλιάδες Πόντιοι ομογενείς μας πολεμούν στο πλευρό των Κούρδωνγια την απελευθέρωση από την καταπίεση και την τρομοκρατία.
Facebook: ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016